A Tigrisnek a család az első

Új szelek fújnak


- Az MTI híre nyomán -

Saját bevallása szerint sosem a golf volt a legfontosabb Tiger Woods-nak, a sportág amerikai szupersztárjának.

"A golf mindig az életem része volt, egész életemben ezzel foglalkoztam, de sosem ez volt a legfontosabb" - jelentette ki a 43 éves játékos az észak-írországi Portrush-ban, a British Open előtt.
A világranglista ötödik helyezettje közölte, szülei és két gyermeke állnak az első helyen, és ez így is marad.

Ami a jelenlegi formáját illeti, Woods kifejtette, a júniusi US Open óta - melyet a 21. helyen zárt - nem versenyzett, és a British Open rajtja előtt még nincs csúcsformában.
"Ma jót edzettem, remélem, a holnapi is így sikerül, és akkor majd készen állok" - mondta derűlátóan, hozzátéve, tavaly túl sok viadalon indult, de hosszú távú céljai miatt már szellősebben alakítja a versenynaptárát.

A volt világelső karrierjét az elmúlt években magánéleti és egészségi problémák nehezítették, sőt úgy tűnt, be kell fejeznie a golfozást krónikus hátfájdalmai miatt. Hosszú kezelések és három gerincműtét után aztán tavaly sikeresen tért vissza a legjobbak közé, 2018. szeptemberében megnyerte a Tour Championship-et, ami öt év után az első tornagyőzelme volt. Majd idén áprilisban Augusta-ban győzött a US Masters-en, ezzel 15. alkalommal diadalmaskodott a sportág csúcsának számító Major versenyek egyikén.


Fotó: Forbes.com

2019.07.18.

Hozzászólások