A Pannonia is óvja a legjobb TeeTime-okat

Máriavölgyben is bekapcsolt a TTM OFEKedves Golfjátékosok,

Örömmel - és egészséges büszkeséggel - tájékoztatunk Benneteket, miszerint az elmúlt héten bekapcsolt GOLFiGO TeeTime Modul Online Fizetési Egységhez - a Zala Springs Golf Resorthoz hasonlóan - a Pannonia Golf & Country Club is csatlakozott, a mai napon.

Ez azt jelenti, hogy mostantól kezdve Máriavölgyben is élnek a TeeTime lemondási szabályok, amelyeket természetesen valamennyi játékos a TeeTime foglalásakor írásban (checkbox pipa) el kell, hogy fogadjon, illetve a TeeTime foglalás visszaigazoló email-jében is kiemelt (mandarin színnel) megjelenítésre kerül).

Mit jelent ez egészen pontosan?

1. Pannonia klubtagsággal NEM rendelkező játékosok esetében:

- Mostantól kezdve a játékosok csak bankkártya adataik megadását követően tudnak TeeTime-ot foglalni a Pannonia pályájára (figyelem, a GOLFiGO rendszer a SimplePay alkalmazáson keresztül MINDEN ESETBEN az OTP Bank biztonsági oldalára irányítja a játékost (éppen úgy, mint amikor pl. egy koncertjegyet vásárolnak online) a GOLFiGO-ban a bankkártya adatok semmilyen körülmények között sem látszanak, nem jelennek meg, nem tárolódnak, stb.
- A foglaláskor az OTP SimplePay rendszer egyfajta biztosítékként zárolja(!) (tehát nem emeli le) a GreenFee (vagy a játékosnak ilyen-olyan alapon járó kedvezményes Greenfee) összegét. (lásd pl. Booking.com szállásfoglaló rendszer).
- A játékos számára a foglaláskor minden esetben (jól érthető és áttekinthető módon, jelenleg akár hat különböző nyelven is) megjelennek az adott pályára vonatkozó aktuális lemondási feltételek, amelyeket egyértelműen el kell fogadnia a foglalás létrejöttéhez (elfogadó checkbox pipa).
- A lemondási időpontok életbe lépése előtt a játékos, minden következmény nélkül lemondhatja a lefoglalt TeeTime-ot és a zárolt összeg teljes egészében, azonnal feloldásra kerül bankkártyáján.
- Amennyiben a lemondási időpontok életbe lépését követően történik meg a lemondás (vagy meg sem történik, csak egy NoShow “keletkezik”) a játékos által írásban elfogadott feltételek szerint a játékos bankkártyáján az aznapra érvényes teljes árú Greenfee összegének megfelelő százalékos mértékkel csökkentett összege kerül feloldásra (adott esetben 100%-os limit esetében 0 Ft) 
- Figyelem(!), értelemszerűen amennyiben a játékos rendben megérkezik a lefoglalt időpontban (vagy a lemondási időpontok életbe lépése előtt lemondja a TeeTime-ot), számára a golfozás egyetlen fillérrel sem kerül többe, mint eddig.
- Természetesen, továbbra is történhet a konkrét fizetés megérkezéskor a helyszínen (pl. készpénzzel, szép kártyával, voucher-rel, stb.) ez esetben a helyszíni fizetés megtörténtekor a zárolt összeg azonnal feloldásra kerül a játékos bankkártyáján.

2. Azon játékosok esetében akik Pannonia KLUBTAGSÁGGAL rendelkeznek: 

- A klubtag számára a foglaláskor minden esetben (jól érthető és áttekinthető módon, jelenleg akár hat különböző nyelven is) megjelennek az adott pályára vonatkozó aktuális lemondási feltételek, amelyeket egyértelműen el kell fogadnia a klubtagnak a foglalás létrejöttéhez (elfogadó checkbox pipa).
- Amennyiben egy adott klubtag a lemondási feltételeket nem tartja be (TeeTime NoShow vétséget követ el), mindaddig nem foglalhat újabb TeeTime-ot az adott pályára ameddig nem rendezte a lemondási díj összegét.
- A klubtag a NoShow vétség esetében minderről automatikus emailt kap, amelyben egy gombra kattintva (a SimplePay rendszeren keresztül) tudja rendezni az aktuális díjat, és amennyiben a befizetés megtörtént, automatikusan újra tud TeeTime-ot foglalni a pályára.

A Pannonia által alkalmazott lemondási feltételek (mind a klubtagok, mind a NEM klubtagok esetében):
- 48 órával a TeeTime-ot megelőző időponton belül lemondva a foglalást, az adott napi teljesárú GreenFee 25%-a a lemondási díj.
- 24 órával a Tee Time-ot megelőző időponton belül lemondva a foglalást, az adott napi teljesárú GreenFee 50%-a a lemondási díj.
- 12 órával a Tee Time-ot megelőző időponton belül lemondva (vagy soha nem lemondva) a foglalást, az adott napi teljesárú GreenFee 100%-a a lemondási díj.

(A lemondási díj összege az életbe lépése időpontjában automatikusan kerül leemelésre a (nem klubtag) játékos bankkártyájáról.)

(Figyelem(!) az egyes hazai klubok (amelyek a későbbiekben kerülnek aktiválásra a rendszerben) lemondási feltételei nem feltétlenül kompatibilisek egymással, de ezek egzakt összegéről, arányáról mind a TeeTime foglalásakor, mind a visszaigazoló emailben pontos - és kötelező elfogadással járó - tájékoztatást kapnak a játékosok.)

(Figyelem(!) természetesen előfordulhat, hogy a lefoglalt TeeTime időpontban egy adott pálya alkalmatlan a játékra (eső, hó, egyebek), de ezt a döntést - tekintve, hogy a golf egy kültéri sport - az adott Klub hozza meg. Ez esetben természetesen a TeeTime-okat az adott klub törli és a bezárolt összeg a játékos bankkártyáján teljes mértékben feloldásra kerül 

3. Hogyan alakul a foglalás abban az esetben, amennyiben egy adott játékos a flight-on belül másik játékos(ok) számára is TeeTime-ot foglal be (irreleváns, hogy bármelyik érintett játékos klubtag-e vagy sem):

3.1. Amennyiben egy adott játékos a flight-on belül, úgynevezett GUEST típusú játékosnak is TeeTime-ot foglal (a mai naptól - a klub kérésének megfelelően - újra bekapcsolásra került a GUEST típusú foglalási lehetőség a Pannonián is):

- A GUEST típusú játékosért az adott játékos minden esetben pénzügyileg “helyt áll” (lásd fentebb a NEM klubtag játékosokra vonatkozó lemondási feltételeknél). Természetesen a befoglalást végző játékos erről egzakt módon írásos tájékoztatást kap a foglaláskor, amelynek feltételeit el kell fogadnia (lásd fentebb), illetve a visszaigazoló email szintén tartalmazza a pontos feltételeket.

3.2. Amennyiben egy adott játékos (pl. Alföldi Alfréd) a flight-on belül, másik konkrét játékos(ok)nak (pl. Békési Béla, Cecei Cecília, vagy Dorogi Dóra számára) is TeeTime-ot kíván foglalni: 

- Alföldi Alfréd számára ez esetben választási lehetőséget kínál a rendszer, így Ő dönthet arról, hogy például a hármas flightban Békési Béla foglalásáért pénzügyileg helyt áll (pl. családtagok, vagy közeli jó barátok esetében), ugyanakkor Cecei Cecília esetében nem vállalja a pénzügyi garanciát. 
Ez esetben: Alföldi Alfréd foglalása mellett Békési Béla foglalási is beaktiválódik. Ugyanakkor Cecei Cecília részére csupán ideiglenes TeeTime foglalás történik meg, és az érintett játékos automatikus emailt kap, miszerint Alföldi Alfréd TeeTime-ot foglalt ugyan számára, de a lemondási feltételek pénzügyi garanciáját nem kívánja vállalni. Ez esetben Cecei Cecíliának a foglalástól számítva 3 órája van arra, hogy az automatikus emailben található gombra kattintva elfogadja az adott TeeTime-hoz kapcsolódó lemondási feltételeket, ellenkező esetben az ideiglenes foglalása törlődik. (De, természetesen később bármikor lehetősége van a játékosnak arra, hogy pl. Alföldi Alfréd flight-jába mégis TeeTime-ot foglaljon magának).

--- --- ---

Nyugalom, ez - mint minden új fejlesztés esetében - csak az első konkrét foglalásig tűnhet bonyolultnak 😊 és természetesen - a már jól megszokott módon - a GOLFiGO rendszer minden egyes lépés megtörténtekor pontos és áttekinthető email(ek)ben tájékoztat Benneteket (illetve a Klubot is).

A szezon előrehaladtával, amint a Zala Springs Golf Resorton, illetve a Pannonia Golf & Country Clubon kívül, további hazai Klubok bekapcsolása is aktiválódik a rendszerben, arról értelemszerűen azonnali és folyamatos tájékoztatást kaptok.

Tekintve, hogy továbbra is töretlenül hiszünk - a folyamatos innováció mellett - az átláthatóság fontosságában, így a későbbiekben is permanens módon tájékoztatunk Benneteket a GOLFiGO világának történéseiről.

Továbbra is teljes egészében elköteleződve a hazai golfmindennapok fejlesztése iránt,
Tisztelettel,
a GOLFiGO csapata


Fotó: caddie.hu

2023.02.27.

Hozzászólások