7 000 000 Forint, kizárólag Nektek

Nyereményözön péntek délutánMint bizonyára tudjátok már, bőven érdemes kiböjtölni Nagyszombatig, hiszen április első péntekén (egészen pontosan április 5-én) kezdetét veszi az idei GOLFiGO FRiDAY versenysorozat a zalai dombok lágy, anyai ölelésében. A Zala Springs Golf Resortban sorra kerülő hat versenyállomás mindegyikén igencsak értékes és valóban használható(!) nyereményekkel várunk Benneteket, összességében közel 7(!) millió forint értékben. 

Az elmúlt években több férfi sporttársunk is azzal tért vissza a versenysorozat állomásaira, miszerint a legutóbbi versenyállomásról hazaérkezvén, otthon azzal fogadták: “Na, végre valami értelmes dolgot is nyertél” 🙂, így természetesen idén sem szeretnénk “cserbenhagyni” sportfelebarátainkat.

 

Nos, mielőtt belevágnánk a nyereménylista pontos ismertetésébe, engedjétek meg, hogy röviden ismertessünk néhány alapvetést a versenysorozat kapcsán:

- Akárcsak az elmúlt években továbbra is elkötelezett hívei vagyunk, hogy egy laza, jó hangulatú, gyors, péntek délutáni, “social” versennyel ajándékozzunk meg Benneteket, így továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy a versenyállomásokon semmiképpen sem indítunk el négyfős flight-okat, annak ellenére sem, hogy - szokás szerint - túljelentkezés van a versenyekre (megtisztelő bizalmatokat ezúton is megköszönve).

- Ugyancsak szeretnénk megköszönni, hogy akárcsak az elmúlt években a Pannonia esetében, idén a Zala Springs is maximális partnerünk volt abban, hogy akár már 20 000 Ft alatti nevezési díjjal is tudjatok nekivágni a prémium lebonyolítású versenyeknek, sőt saját klubtagjaik akár kevesebb, mint 4 000 Ft-ért is elütőre állhatnak a rendezvényen. Ráadásul, mindazon játékosok akik részt vesznek a versenyen (illetve a másnapi Race to Zala Springs versenysorozaton is elindulnak) kedvezményes szállás lehetőséggel is élhetnek, az igencsak nagyvonalú kedvezmény mértéke: Zala Springs klubtagoknak 25%, valamennyi egyéb játékos számára 20% az aktuális szoba árakból.

- Az elmúlt években velünk tartó játékosok számára bizonyára nem fog újdonságként hatni, miszerint a szakaszokon idén sem lesznek kihelyezve táblák, így a különdíjak (13 szakaszon, 13 különdíj) esetében a “beírás” online digitális módon történik a GOLFiGO rendszerben (természetesen valamennyi játékos láthatja a “digitális táblákon”, hogy adott szakaszon adott pillanatban ki a három legjobb eredményt elérő játékos). A 13 különböző szakasz (5db Par5, 5 db Par3 és 3db Par4) elütőin - a jól megszokott módon - egy 2,5 méter magas, logózott beachflag fog emlékeztetni Benneteket a nyeremény lehetőségére és pontos leírására

- Ugyanakkor, az április 5-i versenyen debütál Magyarországon a nyomtatott papíralapú scorekártya nélküli versenyrendszer, tehát az online hitelesítés korszaka. Hiszen idén már sem a szövetségi- sem a ranglistaversenyeken (miként a kiemelt golfklubok klubversenyein) sem fognak papíralapú scorekártyákat aláírni és leadni a játékosok, ezzel jelentősen megkönnyítve a klubmunkatársak munkáját, illetve a minimális alá csökkentve az elhallások, elírások okozta versenykizárásokat (és akkor még a fák és a bolygó védelméről szót sem ejtettünk) 🙂 A témában egy korábbi írásunk ITT olvasható, de a versenysorozat első napjáig természetesen várható egy már-már szokásosnak mondható tutorial videó is a tárgykörben.
Szóval, visszatérve az április 5-i versenyállomásra, nyomtatott scorekártyát már nem kapnak a játékosok amikor majd odamennek fizetni a recepciós pulthoz (sietve tesszük hozzá, erősen rajtavagyunk, hogy a májusi forduló kapcsán már fizetni se kelljen odamenni, mert szeretnénk addigra élesíteni az online verseny nevezési díj fizetést is).

- Ugyanakkor mindenképpen érdemes odafáradni a pulthoz és becsekkolni, hiszen a GOLFiGO FRiDAY versenysorozat valamennyi indulójának egy-egy testreszabott ajándék szütyővel kedveskedik bőkezű támogatónk a GolfHouse Austria, így valamennyi induló gazdagabb lehet, egy logózott Tee-tartóval, egy logózott Srixon golflabdával, egy logózott markerrel és 3 darab logózott tee-vel is. 

- A korábbi évekhez hasonlóan az első 54 nevező mindenképpen részt tud venni a versenyben, ugyanakkor - szintén az elmúlt évekhez hasonlóan - az 54 fős létszámlimiten felül, további szabadkártyás indulási lehetőséget biztosítunk (elsősorban a verseny támogatói számára), de legfeljebb oly mértékben, amely nem befolyásolja negatívan a verseny Pace of Play (POP) szabályzatát.
Mindenképpen szem előtt tartjuk ugyanis, hogy a 14:00 órai shotgun startot követően, legkésőbb 19:00 óráig mindenki befejezze a versenyt (egyébként mindezt elősegíti, hogy az online hitelesítés bevezetésével a versenyzőknek már nem is kell 19:00 óráig visszahozniuk az aláírt papíralapú scorekártyákat a klubházba, hiszen eredményüket a versenykör befejezése után - szükség esetén - a pálya bármely pontján hitelesíthetik, akár a pálya legtávolabbi, 14-es greenje mellett állva is). 

A GOLFiGO FRiDAY GolfTour idei nyereményei az alábbi támogatófal alatt kerültek felsorolásra (csak akkor görgess, ha nagyon sok időd van olvasni 🙂 KÖSZÖNJÜK szépen valamennyi támogatónknak a sosem látott, megtisztelő nyereményözönt!!

 

A GOLFiGO FRiDAY GolfTour 2024. nyereményei:

A versenysorozat valamennyi indulója egy-egy ajándékcsomagot kap (lásd fentebb) a GolfHouse Austria jóvoltából.

Az egyes versenyállomások különdíjai:

1. szakasz / SAXO Bank - Nearest to the Pin, 3. ütéssel (Par5) - 6 db logózott Callaway ChromeSoft labda + 1 palack minőségi Dominimum bor

2. szakasz / RatskóBau - Nearest to the Pin (Par3) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

3. szakasz / AustroTherm - Nearest to the Pin, 3. ütéssel (Par5) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

4. szakasz / EverGreen - Closest to the Line (Par4) - Voucher a Zala Springs EverGreen szolgáltatásainak igénybevételéhez

5. szakasz / Balogh Óra-Ékszer - Nearest to the Pin + Hole in One (Par3) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda + Hole in One díjként 1 gravírozott Hugo Boss karóra

7. szakasz / Buy2.rent - Longest Drive, Férfi (Par4) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda + 1 palack minőségi spanyol Cava

8. szakasz / SAXO Bank - Nearest to the Pin (Par3) - 6 db logózott Callaway ChromeSoft labda + 1 palack minőségi Dominimum bor

9. szakasz / SzePlast - Nearest to the Pin, 3. ütéssel (Par5) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

10. szakasz / SunRise GolfParadise - Longest Drive, Női (Par4) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda + 1 palack minőségi spanyol Cava

11. szakasz / KARSUS - Nearest to the Pin, 3. ütéssel (Par5) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

12. szakasz / REMAX Jazz - Nearest to the Pin (Par3) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

16. szakasz / Grand SEIKO - Nearest to the Pin (Par3) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

18. szakasz / Old Car Museum - Nearest to the Pin, 3. ütéssel (Par5) - 3 db logózott Callaway ChromeSoft labda

- GrapefruitDíj / TobiGolf - Nettó utolsó előtti játékos - 1 alkalmas golfoktatás Tóbiás Zsolt PGA Pro egyéni óráján

- CitromDíj / RoseGolf - Nettó utolsó helyezett játékos - 1 alkalmas golfoktatás Rózsa Dávid PGA Pro egyéni óráján

A különdíjak esetében megengedett a kettős díjazás


Az egyes versenyállomások versenydíjai: 

- Bruttó I. (50 Eurós Voucher - GolfHouse Austria / valamint választás először a nyereményalap tárgynyereményei közül)

- Nettó I. (30 Eurós Voucher - GolfHouse Austria / valamint választás másodszor a nyereményalap tárgynyereményei közül)

- Nettó II. (30 Eurós Voucher - GolfHouse Austria / valamint választás harmadszor a nyereményalap tárgynyereményei közül)

- Nettó III. (30 Eurós Voucher - GolfHouse Austria / valamint választás negyedszer a nyereményalap tárgynyereményei közül)

- Legjobb Nettó Hölgyjátékos - Ballivini 1 palack Ville d’Arfanta Prosecco DOC Rosé Millesimato Brut pink prosecco + ajándékcsomag válogatás Olaszország ízeiből

- Legjobb Nettó Klubtag - Zala Springs Golf Resort - 1 db GolfBuggy voucher 18 szakaszra

A versenydíjak tekintetében a kettős díjazás NEM megengedett. 


Az egyes versenyállomások nyereményalapjainak listája,
amelyből a 4 fődíjazott (lásd fentebb) a megfelelő sorrendben választhat:

- 1 vödör Nutella mogyorókrém (3 kg) - Vimpex Group

- 1 karton Asahi SuperDry japán sör (24 palack) - Vimpex Group

- 1 karton Red Bull Zero (24 doboz) - Vimpex Group

- 1 karton Rio Mare LazacPaté (12 tubus) - Vimpex Group

- 1 karton StarBucks Nespresso Roast kávékapszula (120 kapszula) - Vimpex Group

- 2 karton Pringles hajlított burgonyachips (24 doboz) - Vimpex Group

- 4 doboz Anthon Berg alkoholos marzipán tallér (32 db) - Vimpex Group

- 1 palack minőségi gyümölcspálinka - Fenegyerek

- 1 rúd minőségi békéscsabai szalámi - Ízműves


Az egyes versenyállomások sorsolási díjai:

- A nyereményalapból a fődíjazottak választását követően fennmaradó 5 db különböző nyeremény, kiegészülve az alábbi nyereménytárgyakkal

- 2 palack minőségi gyümölcspálinka - Fenegyerek

- 1 rúd minőségi békéscsabai szalámi - Ízműves

- GreenFee Vocher - Balaton Golf

- GreenFee Vocher - Forest Hills

- GreenFee Vocher - Old Lake

- GreenFee Vocher - Pannonia

- GreenFee Vocher - Zala Springs

Draw for ladies only 🙂

- Kézzel készített üvegékszer - Estyfanny


Amennyiben még mindig nem fáradtál el az olvasásban 🙂


A GOLFiGO FRiDAY GolfTour összesített díjazása:
A versenysorozat 6 versenynapja közül a 4 legjobb eredmény kerül beszámításra az összesített sorrend tekintetében, mind a Bruttó mind a Nettó kategóriákban.

Összesített Bruttó I.:
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Hotel Azúr Prémium***** 
- A hosszúhétvégére a prémium személyautót a győztesnek az Audi Centrum Budapest biztosítja
- 70 Eurós Voucher - GolfHouse Austria
- 2025-ös GOLFiGO SmartCard

Összesített Bruttó II.
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Grand Hotel Esztergom

Összesített Bruttó III.
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Pura Vida Zalahaláp


Összesített
Nettó I.
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Hotel Azúr Prémium***** 
- A hosszúhétvégére a prémium személyautót a győztesnek az Emil Frey biztosítja
- 50 Eurós Voucher - GolfHouse Austria
- 2025-ös GOLFiGO SmartCard

- Összesített  Nettó II.
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Hotel Európa Fit****superior
- 50 Eurós Voucher - GolfHouse Austria

- Összesített Nettó III.
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Tihany Yacht Club
- 50 Eurós Voucher - GolfHouse Austria


Összesített Nettó Legjobb Hölgyjátékos
- 2 éjszaka 2 főre - Casa Christa Balatonszőlős
- 100 000 Forintos Voucher - Átrium Design KaspoShop
- 2025-ös GOLFiGO SmartCard

- Összesített Nettó legjobb Zala Springs Klubtag
- 2 éjszaka 2 főre, félpanzióval - Zala Springs Golf Resort
- 2025-ös GOLFiGO SmartCard

- Összesített Nettó Citromdíj
- 3 alkalmas oktatási bérlet - RoseGolf (Rózsa Dávid PGA Pro)
- 2 éjszaka 2 főre - WaterLily B&B Hévíz


- ZáróGála sorsolás


Nem vagyunk biztosak benne, hogy volt időd és energiád idáig olvasni 🙂, de ha mégis, ITT tudsz jelentkezni a GOLFiGO FRiDAY versenysorozat egyes állomásaira.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

 

2024.03.28.

Hozzászólások