48 millió a CADDIE-knek

Larry segít


Larry David az HBO-n futó Félig üres című vígjátéksorozat komikus sztárja a múlt héten gyűjtést kezdeményezett a - speciálisan az adománygyűjtésekre létrehozott - GoFundMe közösségi oldalon. A 72 éves amerikai komikus a kaliforniai Riviera Golf Club tagja, amely többek között arról ismert, hogy itt rendezik a Genesis Invitational PGA Tour versenyt, de korábban négy alkalommal már Major tornának is helyet adott az intézmény. A Riviera azonban most bezárta kapuit az amerika nyugati partjainál tomboló Koronavírus fertőzések miatt (jelenleg Kalifornia államban több mint százezer regisztrált esetnél tartanak).
Larry úgy gondolta, hogy nem feledkezik meg az így munka nélkül maradt CADDIE-kről és számukra indított egy adománygyűjtést amelynek eredeti célja 150 000 dollár (mintegy 48 millió forint) összegyűjtése volt. Nos az első héten már 111 000 dollárnál járnak a felajánlások (temészetesen a CADDIE.hu oldal is adakozott a nemes cél érdekében). 

Időközben egyébként utánajártunk, hogy a vezető adománygyűjtő oldalon (GoFundMe) jelenleg 621 különböző gyűjtés fut a világ CADDIE-jeinek megsegítése céljából.


Fotó: HBO

2020.03.29.

Hozzászólások