412 zöldhasúra az álom kapujától

Minden apró lépés számít

- Huszti György gyorsjelentése -

Rózsa Csicsi a Symetra Tour - Windsor Golf Classic állomását követően megőrizte összesített 12. helyét a Tour kereseti listáján (Volvik Race for the Card) 12 336 dollár idei összkeresettel. Jelenleg, mindössze 412 dollárra (ez egy nagyjából 55-60. helyezés a következő versenyen) van a 10. helytől, amely az év végén teljes jogú kártyát jelenthetne számára a 2020-as LPGA sorozatra.

Csicsi a hétvégén Kaliforniában 0,3 világranglista pontot is szerzett, amellyel 14 helyezést jött előre és jelenleg a 605. helyen áll a női Rolex Világranglistán. Ez a 2020-as tokiói olimpia szempontjából rendkívül fontos, lásd korábbi cikkünk a témáról.

A következő két hétvégén Symetra Tour nélkül maradunk, tekintve hogy szünetel a versenysorozat. A magyar versenyző legközelebb április 14-én áll rajthoz, az egynapos "hétfői" LPGA gyorsselejtezőn Hawaii-n. Amennyiben itt sikerrel járna (megszerezné az első két hely valamelyikét), az esetben a jövő hét utolsó négy napján az LPGA - LOTEE Championship tornáján vehetne részt Hawaii-n a kapolei-i Ko Olina Golfpályán.

2019.04.08.

Hozzászólások