2,7 milliós követőtábor

Bugyi nélkül kényelmesebb a golfozásA világ talán legtöbb Instagram követőjével rendelkező egykori profi golfozónője, a 27 éves Paige Renee Spiranac, nemrég meglehetősen pikáns kijelentéssel örvendeztette meg saját PodCast hallgatóit, miszerint Ő fehérnemű nélkül szeret - és szokott - golfozni. Majd gyorsan hozzáfűzte: Szexin öltözök ugyan, de nem vagyok szajha, sportoló vagyok. 
Spiranac kisasszony pillanatnyilag 2 millió és még 727 ezer insta követővel rendelkezik, Tiger Woods-ot a világ legismertebb golfozóját jelenleg félmillióval kevesebben(!) “mindössze" 2 millió 277 ezren követik.

Néhány ismertebb golfozóhölgy Insta követőinek száma, csak hogy a 2,7 millió még inkább értelmezhetőbb legyen:
- A korábbi Major győztes, a múlt héten babát szült Michelle Wie: 569 ezer
- Tiger Woods kedvenc unokahuga, a bájos Cheyenne Woods: 147 ezer
- Nelly Korda, a korábbi Austral Open-t nyert teniszező (Petr Korda) lánya, aki jelenleg a második a női golf világranglistáján: 133 ezer
- Jelenleg a legtöbb insta követővel rendelkező magyar golfozó hölgy Pintér Nikolett a maga 52 ezer “kukucskálójával”

De most a nemzetközi kitekintés után térjünk vissza Paige Spiranachoz, aki egy sikeresnek mondható egyetemi golfkarriert követően állt profinak 2015-ben. Legnagyobb “sikere”, hogy még ebben az évben, - majd egy évvel később ismét - meghívást kapott a LET-től az Omega Dubai Ladies Classic-ra, ám a cutvonal mindkét évben levágta az arizoniai hölgyet.
Az amerikai Cactus Tour-on (profi harmad-negyed vonal) volt néhány eredménye (és persze ezeket egyáltalán nem szabad lebecsülni, tekintve hogy a hölgy valóban tud golfozni), de itt nagyjából mintegy 8 ezer dollárt (mintegy 2,5 millió forintot) tudott összeütőgetni, így két év profiskodás után, inkább a golfbusiness felé fordult, és jelenleg még a Tigrisénél is nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi oldalával ez minden bizonnyal sokkal-sokkal kifizetődőbb vállalkozás. 

Paige Spiranac tehát az egyik legismertebb női golfozó a világon, ám ezt nemcsak tehetségének, hanem kinézetének is köszönheti, bevallása szerint ez azonban nem mindenkinek a tetszését nyerte el.
"Soha nem akartam szexszimbólum lenni, csak azt vettem fel, ami számomra kényelmes." - szerénykedett a közösségi médiában villámgyorsan óriási hírnevet szerző fiatal hölgy. "Szeretek kisminkelve golfozni, így érzem jól magam, és ha magabiztosabb vagyok, mindig jobban is játszom."

"A golf egy úri sport, és én utálom ezt, mert jómagam nem vagyok ilyen. Így itt soha nem is láttak szívesen. A golf számomra a lehető legrosszabb hely, mert én teljesen az ellentéte vagyok mindannak, amit ez a sportág képvisel. Nem vagyok szofisztikált, nyers vagyok és egyben őszinte. Olyan ruhát hordok, amilyet éppen akarok, mindig is különböztem a többiektől." – fakadt ki nemrég Spiranac.

A golf Anna Kurnyikovájának is becézett 27 éves amerikai modell meglehetősen intim kijelentést tett a napokban, ugyanis elárulta, hogy Ő golfozni bizony fehérnemű nélkül szokott.

"Általában nincs rajtam fehérnemű, mivel szűk rövid szoknyát hordok a játék közben, és így már túl sok ruharéteg lenne rajtam. Tehát szoknyanadrágot viselek, de fehérnemű nélkül." 

Hát, kedves uraim, azt mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy a hölgy szíve már foglalt, hiszen a sportkarrierje végeztével, még 2016-ban hozzáment Steven Tinoco, Minor League (profi NBII) baseball játékoshoz. 
Micsoda balszerencse 🙂
A világ egyre jobban elismeri az IGAZI teljesítményt (vagy mégse?)

2020.06.22.

Hozzászólások