Zsoltárok könyve 104:15

Isten adja a bort, ami felvidítja az ember szívét…


Cavaliere Alessandro Balli (Borlovag) és Margitics Orsolya (Partner - Sales Executive)


“Pink és Narancssárga
Színekbe öltözöm
Most már senki se bánthat
Most már semmi se fájhat
Egyszer mindenki eljön
Egyszer mindenki itt lesz”
(Bódi László - Cipő)

 

Ha mindenki nem is jött még el az idei CityPearl GolfTour-ra (már csak azért sem, mert áprilisban kezdünk) 🙂, mindenesetre lelkesítően inspiráló, hogy újabb, évek óta  töretlen támogatót tudunk bemutatni Számotokra. A Zala Springs festői lankáin sorra kerülő versenysorozat kapcsán ugyanis egy megkapóan jó hírrel szolgálhatunk a hölgyversenyzők számára, hiszen a BalliVini Borház felajánlásából a Versenysorozat valamennyi állomásán egy-egy palack - Ville d’Arfanta Prosecco DOC Rosé Millesimato Brut - igazán kitűnő minőségű, olasz pink prosecco-val díjazhatjuk az adott versenynap legjobb nettó eredményét elérő hölgyjátékosát. Mi több, a BalliVini Borház még - az olasz konyha elkötelezett szerelmeseként -  egy-egy ízlésesen összeválogatott, talján ajándékcsomaggal is meglepi a nyertes hölgyet.


A cég 30 éves története szorosan összefonódik a tulajdonos, Alessandro Balli életével és munkásságával.
Alessandro Balli, bár az Accademia Italiana della Cucina (az Olasz Köztársaság kulturális intézménye, amit az olasz konyhaművészet hagyományainak megőrzésére hoztak létre) budapesti ViceDelegátusa és egyik alapítója, de nem tekinti magát az olasz konyha nagykövetének. Alessandro ugyanakkor nagy gourmand is, jómaga is kiváló “séf” (erről munkatársai napestig tudnának mesélni).

Alessandro az Olasz Kereskedelmi Kamara alelnöke is, e szerepben, mint igen tapasztalt üzletember jól ismeri a vállalkozók támogatási igényeit és tesz is érte. Cégeivel általában az országban működő legfelsőbb szintű intézmények  eseményeinek a szponzora, s gondoskodik róla, hogy az Olasz Nagykövetség, az Olasz külkereskedelmi Intézet (Italian Trade Agency) és az Olasz Kultúrintézet, eseményein  kiváló borokat lehessen kóstolni, beleértve olyan nagyszabású eseményeket is, mint Nagykövetség által évente megrendezésre kerülő fogadás az Olasz Köztársaság napja alkalmából.

Minden bizonnyal ezért is kaphatta meg az Olasz Köztársasági Érdemrend Lovagi Nagykeresztjét, amely az Olasz Köztársaság egyik legmagasabbnak számító kitüntetése, amelyet az olasz köztársasági elnök ítél oda.
Cavaliere Alessandro Balli az olasz kulturális értékek védelmezője, töretlen nemes törekvése az olasz-magyar barátság fejlesztése, továbbá a harmónia megteremtése,  hagyományaink kölcsönös megismertetése és ápolása.


Nagyon szépen köszönjük Cavaliere Alessandro Balli messzemenő patronálását!

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudtok nevezni, jelenleg valamennyi versenyállomáson a várólista viszonylagos elejére tudtok felkerülni egy esetleges gyors nevezéssel.

KÖSZÖNJÜK szépen Nektek ezt az igazán megtisztelő támogatást!

 

2024.01.03.

Hozzászólások