Zsebre mehet

Ezért (is) olvasd el alaposan!- A Continental CityGolf Club Közleménye -

A Continental Citygolf Club greenkeeper csapata, illetve a megbízott külsős segítőcsapatunk körülbelül három hónapnyi állhatatos munka árán sikeresen rehabilitálta a 9 szakaszos golfpályát, amely holnaptól végre fogadja majd a golfozókat. A pályát a klub megbízott fényképésze (aki a képen is látható ) a mai napon befotózta, így holnap már a Facebookon is megtekinthető lesz az, hogy mi történt az elmúlt három hónapban. Most a nyitással kapcsolatos információkat osztjuk meg a nagyközönséggel.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy alaposan olvassák el és minden esetben tartsák be azokat a szabályokat, amelyek jelenleg a járványügyi helyzet és a felújítás miatt érvényben vannak:
- A Continental Citygolf Club minden nap 9 és 17 óra között várja a vendégeket, a recepció a végleges helyére, a fehér színű faházba költözött. A recepció 9 és 15 óra között van nyitva, 15 óra után sem green fee-t, sem range zsetont nem tudunk értékesíteni, és ütőket bérelni sem lehet. Kivételt semmilyen esetben nem fogunk tenni.
- A pályajátékhoz tee time foglalása kötelező, ezt jelenleg kizárólag telefonon lehet megtenni a +36 20 2755 547 telefonszámon, nyitvatartási időben. A tee time nélküli játékosok a marshall ellenőrzése következtében a játékot haladéktalanul fel kell, hogy függesszék, akkor is, ha klubtagságuk nyomán játékjoggal rendelkeznek!
- Kizárólag egy fős flightok indulását engedélyezzük, kivételt egyedül az egy háztartásban élők jelentenek, akik lakcímkártyával kötelesek igazolni eme tényt. Ennek hiányában a klub nem engedélyezi majd a közös indulást, ha pedig a marshall észreveszi, hogy a külön induló egy-egy fős flightok mégis együtt játszanak, az a klubból való ideiglenes kitiltást fogja eredményezni. A járványügyi helyzet miatt kivételeket nem fogunk tenni.
- A pályán a járványügyi helyzet kapcsán logikus szabályok vannak életben: a zászlókat a játékosok ne vegyék ki, idegen labdát ne vegyenek fel, a labdamosót kizárólag fertőtlenítés után használják!
- A driving range továbbra is kizárólag maszkban használható. A füvesítés miatt jelenleg csak és kizárólag az elütőszőnyegekről szabad ütni, a füvesítés alatt lévő vagy füves területre tilos a belépés. A szabály megszegése 30 000 forintos bírságot von maga után.
- A pitching green csak júliustól lesz használható, a putting green holnaptól elérhető és kizárólag puttolásra használható. A putting greenen történő pitchelés/chippelés 30 000 forintos bírságot von maga után, kivételek nincsenek.
- Golfautó bérlésére a járványügyi helyzet miatt jelenleg nincs lehetőség, de dolgozunk egy olyan fertőtlenítőrendszer kiépítésén, amely lehetővé teszi majd az autóbérlést.
- Ütőket, trolleyt lehet bérelni, golflabdákat a recepción lehet vásárolni.
- Az öltözők elérhetők a vendégeink számára.
- A bagtároló egyelőre még kulcsos rendszerben működik, a klubtagok a recepción kell, hogy elkérjék azt.
- A pálya természetesen még nem tökéletes, két téli és egy tavaszi hónap alatt csodát nem lehet tenni. A füvesítés alatt álló területekre lépni tilos, onnan a labdát megjátszani sem szabad, az általános szabályoknak megfelelően "free drop" lép érvénybe.

A járványügyi helyzet súlyának megfelelő, fegyelmezett hozzáállást előre is köszönjük, szeretettel várunk mindenkit a pályán!

Continental CityGolf vezetősége


Fotó: Golfcoursebp

2020.04.12.

Hozzászólások