Závaczki Bálint 69

Ötszörös Junior Bajnokunk az élen


Az I. Hungarian Winter Cup-on (a ciprusi Eléa Golf Clubban) a gyorsjelentések szerint Závaczki Bálint 69-et játszva vezeti a férfiak mezőnyét (aki így éppen Édesapja születésnapján rukkolt elő a mínusz kettes score-al). Őt követi a remekül - egy 116 méterről beütött Eagle-vel - kezdő ifj. Sárközi Richárd 75-el, míg a harmadik helyen Huyen Vuong Hoang várhatja a holnapi folytatást 77-es eredménnyel. A felnőtt férfi kategóriában az első nap után Rózsa Dávid áll az élen, aki ma 78-ig jutott. Somogyi Bence fiatalkora ellenére még nyolcvan alatt a mezőnyből (79). Ricsin kívül a nap második Sasmadara Novák Botond nevéhez fűzödik, aki a második kilencre fordulva ért el Chip-in Eagle-t! Neki is szeretettel gratulálunk!

A női mezőnyben Berkenyei Daniella volt ma a legjobb (78), Őt szorosan követi Senior Bajnokunk Batta Krisztina és Földházi-Nagy Zsófia egyaránt 80-80 eredménnyel.

Nem hivatalos - hallomás útján terjedő - eredmények. Amint megvan a hivatalos eredmény, frissítjük cikkünket!
Időközben megérkezett a hivatalos LiveScoring (mind a 18 szakaszra)

 


- Véh Balázs írása -

Kedden este megérkezett az utolsó különítmény is az első magyar Winter Cup-ra a ciprusi Páfoszra, így a kései csatlakozók is átvehették a versennyel kapcsolatos információs csomagot és belekóstolhattak az Alexander The Great szálloda vendégszeretetébe és ínyenc fogásaiba.

A mai első játéknapon ragyogó napsütés és enyhe szellő kedveskedett a golfozóknak, a vártnál nagyobb meleg kiváló lehetőséget kínált a jó score-okhoz. Volt, akinek ez szépen össze is jött, és persze -mint minden versenyen- voltak, akiken kifogott a Sir Nick Faldo által tervezett par 71-es pálya. 

A szigetre egyébként is jellemző szárazság eredményeképpen kemény talaj és gyors greenek jellemzik az esemény rangjához méltó módon előkészített pályát. A flightok gördülékeny és pontos indítással, jó tempóban teljesítették a 18 szakaszt, szakszerű és segítő bíráskodás mellett.

A klubház nem pusztán festői, tengerre néző látképpel, hanem finom ebéddel is várta a játékosokat, ahol a közösségünkre jellemző jókedv sem maradhatott el a többé kevésbé örömteli vagy bosszantó eredmények kitárgyalása közben.
Tűkön ülve várjuk a hivatalos eredményeket és a holnapi folytatást!

 


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.03.04.

Hozzászólások