Zalacsányé a trófea

A Zala Springs az év magyar golfklubja


- Huszti György írása -

Hatalmas örömmel és büszkeséggel osztjuk meg a hírt, miszerint a VI. alkalommal meghirdetett World Golf Awards díjazáson a Zala Springs Golf Resortot választották az év magyar golfklubjának. Ezzel a sikerrel a Zala Springs - teljes joggal - került be a világ legjobb golfpályái közé.

A 2014-ben életrehívott World Golf Awards célja a golfturizmus területén a szabványok javítása azáltal, hogy jutalmazza a területükön vezető szervezeteket, illetve díjazza a golfturizmus kiválóságait
A Közép-Keleten (Szaúd-Arábiában) első alkalommal megrendezett, VI. World Golf Awards igazi globális összejövetelnek bizonyult a golf turisztikai iparban, úttörőkkel, befolyásos eseményekkel és világszerte vezető figurákkal.

A Zala Springs csapatának minden egyes tagja méltán lehet büszke munkájára és teljesítményére, a caddie-master tanonctól egészen a vezérigazgatóig. Ami a pálya minőségét illeti, alighanem nagyon nehéz lehet Major Györggyel és csapatával lépést tartania a “versenytársaknak”. Ami pedig a klubot illeti, őszinte kiváncsisággal és nem kevesebb szurkolással várjuk, hogy az új generáció képviselői (Sonja Gscwendtner és csapata), illetve az a fajta friss szél amely idén több magyar klubot is elér(t) mire lehet képes a hazai golf fejlődésének előremozdítása érdekében. 

Úgy hisszük - reméljük - rengeteg mindenre! Gratulálunk és további sok sikert!

2019.10.31.

Hozzászólások