Zalában a transzparencia az első

Átláthatóan nyomon követhető a klubcsapatba kerülés folyamata


Kedves Golfbarátaink!


Örömmel telt büszkeséggel tájékoztatunk Benneteket, miszerint az elmúlt három évhez hasonlóan idén is folytatódik a Zala Springs Golf Resort és a GOLFiGO közös “side project” együttműködése.

Tekintve, hogy a zalai klub már több mint 300 klubtaggal rendelkezik így mindenképpen szükséges az átlátható és mindenki számára jól nyomon követhető klubcsapatba kerülési feltételrendszer pontos meghatározása, illetve transzparens nyomon követhetősége.

Csakúgy, mint az elmúlt években, a játékosok a GOLFiGO felületének baloldali antracit menüsorában a Klubcsapat menüpont alatt tudják nyomon követni az éppen aktuális állást a  (az alábbi kritériumrendszernek megfelelően):

  XXIV. Magyar Klubcsapat Bajnokság  
2024. szeptember 28-29., MGC Kisoroszi

Az idén is 6 fős csapatokat indíthatnak a klubok a XXIV. Klubcsapat Bajnokságon, ahol, maximált ütésszámra játszott StrokePlay (PARérték+5 ütés) - 2 db páros (4 fő) (FourBall) és 1 db páros (2 fő) (GreenSome) - lesz a versenyforma, 
Indulni továbbra is csak azon klubtagok tudnak, akiknek (legkésőbb 2024. június 1-től kezdődően) a Zala Springs az elsődleges anyaklubjuk, illetve hendikepjük nem haladja meg a 36.0 értéket.  

Az első számú csapat (Zala Springs Kócsagok) esetében mind a 6 játékost az alábbi kritériumrendszer szerint választja ki a Klub.: 
A Zala Springs elsődleges tagsággal rendelkező klubtagjainak legjobb 6 (bruttó) egyéni verseny eredményének figyelembevétele az alábbiak szerint:  
•  Időintervallum: 2023. április 1 - szeptember 13. között  
•  A 18 szakaszos hazai golfpályákon, hendikep módosító versenyen elért. illetve a külföldi golfpályák esetében a WAGR minősítéssel rendelkező versenykör eredmények számítanak,
•  A legjobb 6 figyelembe vett eredménynek legalább 2 különböző golfpályáról kell származnia,
•  A lista első 6 helyén végző (azaz a 6 legtöbb pontot szerző) játékos képviselheti a klubot az első számú csapatban (Zala Springs Kócsagok). 

A második számú csapat (Zala Springs Gémek) esetében a 6 játékost közösen választja ki a Klub vezetése és Turkovics Ilona klubkapitány (Captain’s Picks). 

Az aktuális Klubranglista – az elmúlt években már megszokottak szerint - a GOLFiGO felületén követhető nyomon, valósidejű frissítéssel (azonnal az adott versenyek hivatalos lezárását követően).  

 
A Zala Springs csapata

Eredeti fotó: MGSZ/Szabó Péter

2024.06.12.

Hozzászólások