Zala Springs is a CityPearl GolfTour mögött

Robert Trent Jones Junior legyen VeletekÖrömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a méltán világhírű Robert Trent Jones Jr. által megálmodott, gyönyörű vonalvezetésű - a USGA szabványoknak tökéletesen megfelelő - gigaprojekt, a Széles család tulajdonában lévő 160 hektáron elterülő golfpálya és resort is támogatja nyolc állomásból álló versenysorozatunkat a CityPearl GolfTour-t. 

A Zala Springs, ez a 2015. végén átadott gyöngyszem Major György hazai greenkeeper-géniusz munkáját és maximális hozzáértését dicséri, amelyet 2021. év elejétől az IMG által “felfedezett” svéd Magnus Vuorio vezető greenkeeper fejlesztett tovább, aki korábban már több TOP100 pályán is letette névjegyét.
Napjainkra a pálya maximálisan megfelel mind a professzionális versenygolf, mind az élménygolf szerelmesei számára. A 3 000 négyzetméteres modern és egyben gyönyörű, minimalista/indusztriális stílusban készült klubház az utolsó szakaszról beérkezve, lebegő hajóként ringatózik a búcsúzó tó vizén. A több ütemben megépülő prémium apartmanok, a minden igényt kielégítő wellness részleg és az idén megnyíló orvosi beauty központ egyaránt szolgálják az idelátogatók kényelmét, feltöltődését.

Közép-Európa egyik legmagasabb minőségű golfpályájának, a magyar golf innovációját mindig is szem előtt tartó - mi több azt tevékenyen segítő - csapata ezúttal ismét tanúbizonyságot tett gálánsságából, hiszen a Pannonia GCC pályáján megrendezésre kerülő CityPearl versenysorozat valamennyi állomásán egy teljes árú Zala Springs GreenFee-vel kedveskedik Számotokra! 

Nagyon szépen köszönjük a nem mindennapi támogatást!

A CityPearl GolfTour Versenysorozat állomásaira ITT tudsz jelentkezni, illetve a Versenykiírást ITT tudod elolvasni.

2023.03.13.

Hozzászólások