WAGR pontok úszkálnak a Hattyúk Taván

Hét hendikep alatt a mezőny ÁTLAGA


- Huszti György beharangozója -

 

Játszottál már Magyarországon - egy igazán remek golfpályán - olyan versenyen, ahol a száz főhöz közelítő mezőny ÁTLAGhendikepjei a következőek voltak: Hölgyek 6,4 (jelenleg 6 játékos pluszos hendikepes), Urak: 6,9 (jelenleg 8 játékos pluszos hendikepes)? 

Most itt a kitűnő alkalom, hogy megmérettesd magad európai golfkörülmények között, úgy hogy közben a határt se kelljen átlépned! Még egy hétig jelentkezhetsz a 43. Nyílt Magyar Bajnokság küzdelmeire a méltán népszerű Zala Springs fenséges Golf Resortjába.

Ha versenykörülmények között szeretnél felkészülni az igazán rangos, három versenynapos eseményre, akkor sem kell kétségbe esned, hiszen most pénteken a főpróba főpróbáján a Highland által szervezett társasági verseny Zala Springs-es fordulóján indulhatsz, míg egy nappal később, szombaton a Race to Zala Springs idei ötödik fordulója vár rád, ahol az indulók neveit tartalmazó cetliket már ötször dobják be a szezonvégén sorsolásra kerülő éves tagsági csomagokat kínáló sorsolási urnába. 

Gyere el, Közép-európa egyik legszebb golf resortjába, kényeztesd magad a wellness részlegen, vagy csak ülj ki a teraszra és nézd a lenyűgöző hattyúk tavát, esetleg sétálj le az ötös elütőre egy kis sólyomlesre és közben gyűjts világranglistapontokat, vagy egyszerűen csak tanulj testközelből azoktól akik már ott vannak a világranglistán.

Tömény, igazi bruttó golf, ahol nem részt venni nettó butaság! 🙂


Fotó: caddie.hu

2021.07.13.

Hozzászólások