WAGR minősítés a HCP történetben

Gyorsabb és áttekinthetőbb tájékoztatás


ifj. Sárközi Richárd legutóbbi versenykörei (közöttük WAGR és nem WAGR minősítésű külföldi versenykörrel is) 

 

Kedves Játékosok,

 

Tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a hazai golfjátékosok is egyre nagyobb mértékben vesznek részt külföldi versenyeken. Az elmúlt évben 583 külföldi versenykörben (amelyek 87%-as WAGR (Amatőr Világranglistapontokat adó) minősítésű volt) szerepelt magyar játékos. Az idei év első néhány hónapja máris arra enged következtetni, hogy ez a szám tovább fog növekedni. 

A Klubmunkatársakra így nagy felelősség és pluszmunka hárul a külföldi eredmények rögzítése kapcsán, és nem elég, hogy a különböző értékeket - természetesen - hiba nélkül kell berögzíteniük, de még azt is el kell hogy “találják”, miszerint az adott versenykör WAGR minősítésű volt-e vagy sem (ez a hazai ranglistapontok szempontjából releváns)

Egyetlen, gyors példát hoznánk fel a közelmúltból, miszerint a néhány napja véget ért Horvát Senior Open Férfi versengése megkapta a WAGR minősítést, míg ugyanezen verseny Női versenye nem (most ebben a cikkben nem mennénk bele a pontos miértekbe, mert nem ez a téma), de a lényeg, hogy igencsak szerteágazó munkát ró a hazai Klubmunkatársakra a megnövekedett külföldi verseny részvétel.

Éppen ezért, egy apró, ámde fontos fejlesztést hajtottunk végre (grátisz), miszerint mostantól kezdve az érintett játékosok a saját hendikep történetükben már első ránézésre is szembesülnek vele (nem kell további kattintásokat elvégezniük), hogy mely külföldi versenyük lett WAGR, illetve WAGR minősítés nélkül berögzítve a GOLFiGO rendszerbe. Ezáltal - szükség esetén - pontosabb és gyorsabb visszajelzést tudnak adni a Klubmunkatársak felé egy esetleges “hibás” rögzítés kapcsán.

Mindenkinek további jó játékot (itthon és külföldön egyaránt) kíván,
a GOLFiGO csapata

 

2023.05.03.

Hozzászólások