Visszatérnek a világmárkák a Pannoniára

Júniusban begördül az Audi és a Mercedes


- Huszti György beharangozója -


Hosszabb-rövidebb kihagyást követően ismét a világ vezető autómárkái “versengenek” a Pannonia zöld katlanában. 

Először június 5-én az Audi Quattro tér vissza a már jól megszokott GreenSome formátumban (páros verseny, ahol a kedvezőbbnek ítélt kezdőütést követően a játékosok felváltott ütésekkel haladnak a szakasz végéig). A párosok közös hendikepje a Course Handicap 70/30 arányában jön létre.

Majd, egy héttel később, június 12-én a Mercedesé a főszerep (a német autókonszern egyébként is a Pannonia kiemelt támogatója). A játékosok a hendikepjük alapján három (A,B,C) hcp csoportba osztva versenghetnek a megmérettetésen.

Mindkét versenyre elindult a nevezés a GOLFiGO online csatornáján (a nevezéseket érkezési sorrendben fogadják el a szervezők, érdemes tehát igyekezni). Tekintve, hogy az Audi egy páros verseny, így a nevezés esetében a megjegyzés rovatba kéretik beírni a páros másik tagjának nevét. Mindkét versengés hivatalos Versenykiírása elérhető a GOLFiGO felületén.

Bizakodásra adhat okot akár a pandémiás helyzet, akár a magyar golfélet tekintetében, hogy ezek a világmárkák, újból, teljes támogatottsággal visszataláltak a hazai golfélethez.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!


Fotó: Pinterest

2021.05.13.

Hozzászólások