Versenysorozatok automatikus összesítése

Újabb lépés előre


Újévi koccintás a GOLFiGO rendszerre (Vati András, Turkovics Ilona, Huszti György)

 

Kedves Golfozók!

Újabb GOLFiGO modullal készültünk el számotokra, mégpedig a Versenysorozatok automatikus összesítésével. 

Egyrészt a baloldali menüsor “Versenysorozat” pontjára kattintva megtekinthettek, minden jelenleg futó (vagy idén a későbbiekben elinduló) versenysorozatot, és adott sorozatba belekattintva minden olyan széria esetében ahol van éves összesítés, láthatjátok az aktuális összesítését az adott sorozatnak lásd pl. LMGL Férfinap  

Másrészt a versenysorozatokon résztvevő játékosok esetében a játékosadatlapon egy új fül jelenik meg, ahol mindenki nyomon követheti, hogy versenysorozat összesítésben aktuálisan éppen hány pontja van. Lásd pl. Klokocs István adatlapja

Ezentúl tehát, egy-egy (valamely sorozatban szereplő) verseny hivatalos lezárását követően AZONNAL és automatikusan frissülnek az adott versenysorozat összesített pontszámai, állása.

 

Ezenfelül tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint néhány napja már kipublikáltunk egy kisebb kaliberű fejlesztést a Versenynaptár kapcsán is:
- Egyrészt, rá lehet szűrni csak a saját versenyeitekre, (így mostantól nem csak a mandarin színű keret különbözteti meg számotokta ezeket).
- Másrészt ha valamilyen szűrőparamétert adtok meg a Versenynaptár esetében és így kerestek, az esetben a rendszer megjegyzi a paramétert és nem kell azt újra beállítanotok (egészen a böngésző ablak bezárásáig “emlékszik” a rendszer az adott szűrésre).

 

Szeretettel tájékoztatunk Benneteket továbbá, miszerint jelenleg (az “apróbb” fejlesztéseink mellett) két nagyobb volumenű modulunk lefejlesztése zajlik:
- MatchPlay mérkőzések, bajnokságok megjelenítése, LiveScore-ja, táblázatai, stb.
- TeeTime online foglalási, és online fizetési modul

Természetesen, újdonságaink elkészültéről azonnal értesítünk Benneteket,

Jó játékot  kívánunk!
a GOLFiGO csapata

 

2021.05.27.

Hozzászólások