Versenydömping a Bakonyban

Téli álmából éled a Forest HillsA vártnál talán kissé hosszabbra nyúlt téli időszakot követően már ébredezik álmából a Forest Hills Golf Club is, amely immár nyitott kapukkal várja a visszatérő, és persze az új játékosokat is, a Bakony vendégszerető ölelésében.

Mindezek apropóján, Hideg Dániel Klubigazgató mesélt nekünk arról, hogy milyen fejlesztések, illetve milyen a klub életét erősen befolyásoló események történtek a szunnyadó téli hónapok alatt:

- A tél folyamán jelentős mértékben fejlesztettük a golfrecepciót, így a ProShoppunk is átláthatóbb lett, illetve a vendégeket is egy kibővítettebb térben tudjuk fogadni. 
- A Driving Range-ünkre új elütő szőnyegek és labdatartók érkeznek. 
- Több hazai és külföldi partnerklubbal zajlottak le, illetve vannak folyamatban sikeres egyeztetések, többek között a Balaton Golf Clubbal, a Zala Springs Golf Resorttal, vagy éppen a Highland Golf Clubbal. A külföldi pályák esetében mindenképpen szeretném megemlíteni a szlovákiai Welten Golf Clubbot, illetve az Airport Golf Clubbot, amelyekkel már sikerült is szerződést kötnünk. 
- Jelenleg több partner klubbal is folynak az egyeztetések egy esetleges „Ryder Cup” típusú csapatverseny megszervezéséről. 
- Nyilván jónéhány játékos értesült már róla, hogy szállodánk üzemeltetését egy másik cég vette át február 1-től, ezen a fórumon is szeretném klubtagjainkat megnyugtatni, hogy a már jól megszokott 10%-os éttermi, illetve szállás kedvezményt továbbra is biztosítani tudjuk a szálloda szolgáltatásai kapcsán. 

Ami a Versenynaptárunkat illeti:

- Az elsők között tudtuk publikálni az idei versenyeinket a GOLFiGO hivatalos felületén, ahol a szemfüles játékosok már bizonyára észrevették, miszerint a szerencsének (és a befektetett munkának) köszönhetően ez évben is igazán nívós versenyekkel készülhetünk a színvonalas golfrendezvények szerelmesei számára: Többek között (a teljesség igénye nélkül) a Herendi Manufaktúra, és az Agrolánc Kft támogatásával két jeles ranglista versenyt is  szervezhetünk Szarvaskúton, de a La Pampa étterem, az Épduferr Nyrt., vagy az Oázis Kertészeti Áruház is a szponzoraink között szerepel, na és persze még sokan mások, valamennyiük segítségét és „hűségét” köszönjük!
- Jelenleg erős az esélye egy több fordulós versenysorozatnak, amelyet a Mercedes Benz veszprémi szalonja támogat majd. 
- Idén is folytatjuk nagysikerű pénteki versenysorozatunkat, amely ez évben már 12(!) állomásból fog állni és örömteli újdonság képpen idén az összesített bajnokot díjazni is fogjuk. A versenysorozat (amely már március végén elindul) részletes szabályai, illetve a Versenykiírás jelenleg kidolgozás alatt van, amint elkészülünk vele természetesen megtalálható lesz a GOLFiGO felületén (hamarosan). 
- Indítunk továbbá egy-egy saját szenior, illetve junior versenysorozatot is, a legidősebb és a legfiatalabb golfozók számára. Mindkét széria esetében  4-4 fordulóval készülünk, amelyet a névadó szponzorokkal történt véglegesítést követően szintén a GOLFiGO felületén érhetnek majd el az érdeklődők. 

Ezzel párhuzamosan a junior edzések számát is jelentősen bővítjük, így minden pénteken és vasárnap várom a környék golfozni vágyó gyermekeit. Célunk, hogy itt a Bakonyban is minél több fiatal ragadjon ütőt, és űzze szeretett sportágunkat, hiszen nélkülük nincs jövőnk.


Fotó: caddie.hu, illetve M4Sport

2022.03.05.

Hozzászólások