Varázslatos felajánlás az Agnes Silka Fashion-tól

Az élet minden pillanata alkalom, tedd feledhetetlenné!Drága Hölgyjátékosok!

Bizonyára már eljutott Hozzátok az a káprázatos hír, miszerint a Zala Springs Ladies Day tagjai - egyedülálló és hagyományteremtő módon - egy nemzetközi NŐI versenyt (I. Ladies Day Tournament) szerveznek augusztus 18-án (pénteken) a Robert Trent Jones Jr. által tervezett Zöld Katlanba, amelyre szívélyesen várják, mind a hazai, mind a Zala Springs Golf Resort környező országokbeli 33(!) különböző partnerklubjának amatőr (és akár pro) hölgyjátékosait. 

A versenyen kizárólag hölgyjátékosok nevezéseit fogadja a Szervező csapat.

A megmérettetést követően egy fergeteges, zenés grillpartival várják a Szervezők a játékosokat a lenyűgöző “forrással” kiemelt grillteraszon. Ide - akárcsak a verseny másnapján (szombaton) sorra kerülő páros Ladies Day After+Men Scramble megmérettetésre - már az urak is elkísérhetik szívük elrablóit (persze ha otthon hagyod egy-két napra az “erősebbik” nem képviselőjét, vélhetően abból sem lesz komolyabb baj) 😊

Hiszen mint tudjuk, a nők összefogása nem csak a golféletben, de az élet számos területén igencsak fontos és előremutató eredményeket hozhat, illetve fontos szerepet játszhat. A magyar golféletben különösen fontos, hogy a nők támogassák egymást, hiszen a sportág még mindig túlnyomórészt a férfiak által dominált (76%). Az összefogás lehetőséget teremt arra is, hogy a hölgyek ne csak szimplán versenyezzenek egymással, hanem segítsék is egymást a fejlődésben, valamint közös erővel lendítsék fel a hazai golféletet. Az eseménynek így fontos szerepe van a nők összefogásának támogatásában, hiszen ezáltal lehetőség nyílik a hazai és nemzetközi női golfozók találkozására és a kapcsolatépítésre. A nők összetartása így nem csak a sportágat, de az egész golfközösséget gazdagíthatja, valamint segíthet abban, hogy a hölgyjátékosok is minél kiemelkedőbb eredményeket érhessenek el a jövőben.

Az összefogás eredményeként, nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathassuk Számotokra a Nettó győztes Fődíját, amely nem más lesz, mint egy varázslatos ruhaköltemény a méltán világhíres, ikonikus Agnes Silka Fashion ruhaszalon felajánlásából. Az egyedi, milliméter pontossággal személyre szabott ruhaköltemény - amelynek elkészítését természetesen személyre szabott konzultáció előzi meg a budapesti szalonban - értéke 1 600 000 Ft.

Az Agnes Slika Fashion-nal egyetértve valljuk, egy álomnak csak a képzelet szabhat határt! Az Agnes Silka pedig, a személyiség finom textilbe és rafinált szabásvonalakba öntött kivetülése, amely ikonikus státuszba emeli viselőjét.
Az Agnes Silka az egyén ünneplése, az önazonosság legkifinomultabb formája: a trendek felett álló, egyedi stílus. Egy életfelfogás arról, hogy mindent lehet, csak akarni kell. A világ azt tükrözi vissza mindenkire, amit önmagából sugároz. És, hogy minden álom attól válik valóra, hogy egyre jobban és egyre teljesebben virágzik az álmodója.

Az Agnes Silka Couture a hagyományos, francia new look stílust képviselik. A formanyelvet meghatározó klasszikus feminin arányok, a karcsú derék, a vállakkal azonos szélességű csípőrész minden alkat számára kecses, könnyed vonalakat szabnak. Az optikailag tökéletesített testarányok lehengerlő vonzerőt és határozott kisugárzást biztosítanak viselőjének. Igéző bujaság, elbűvölő megjelenés, fesztelen kényelem a részletgazdagon kidolgozott, páratlan viselési élményt kínáló ruhadarabban.
Az ikonikus, kortalan stílusú és egyedi tervezésű Agnes Silka ruhák bármilyen eseményen megtalálják a lenyűgözésre kínálkozó alkalmat.

Hatalmas hálával teli szívvel köszönjük a lenyűgöző támogatást!


Ne feledd, az élet minden pillanata alkalom, tedd feledhetetlenné, gyere el közénk és emeld tovább lelkeddel és részvételeddel a Ladies Day Tournament  fényét! Legyen ez a mi közös napunk! Hozd el (akár caddie-nek) egy barátnődet is!

Nevezni ITT tudsz a Ladies Day Tournament versenyre!
A verseny másnapján sorra kerülő követő-eseményre (a partnerek számára is nyitott) páros Scramble (Ladies Day After+Men) megmérettetésre ITT nevezhetsz


Fotó: AgnesSilkaFashion

2023.05.03.

Hozzászólások