Vállald fel a Vállalatod

WCGC - ZSGR

- Huszti György beharangozó írása -

Idén június elsején ismét World Corporate Golf Challenge a Zala Springs Golf Resortban! 

A World Corporate Golf Challenge a világ legnagyobb vállalati golfversenye. A több mint 25 évvel ezelőtti kezdetek óta egymilliónál is több golfozó indult el a regionális versenyeken szerte a világon, hogy képviselje cégét és országát a világ-döntőn.

Idén 32 országban (köztünk hazánkban) tartanak országos megmérettéseket. A világ-döntőre - csakúgy mint az elmúlt négy évben - Portugáliában kerül sor. Luzitánia első számú golfpályája a Oitavos Dunes július 3-7. között várja majd szeretettel vendégeit, az idei verseny főtámogatója a Bentley lesz.
Érdekesség, hogy amióta - négy éve - ezen a pályán tartják a döntőt, európai vállalat még nem tudott győzedelmeskedni. Az öreg kontinens utolsó győztese a svéd Pyrit Project Management volt még 2014-ben a Spanyolországi Sotogrande pályáján. A tavalyi trófea Thaiföldre került, amikor is a Phuket’s Prime Real Estate ingatlanos cég szerezte meg a serleget, illetve az elismerést. 

Magyarországon tavaly került sor az első regionális döntőre - az ideihez hasonlóan - a Zala Springs Golf Resort, Robert Trent Jones Jr. által tervezett csoda projektjében. Tavaly Portugáliában a magyar színeket az OTP Bank csapata képviselhette (Dudás Károly - Nagy Csaba összeállításban). A címvédő idén is indul, sok más magyar vállalat mellett, de talán nem árulunk el nagy titkot, hogy nagyon meg kell küzdeniük a címvédésért, mert például a caddie.hu vállalat csapata is bejelentkezett a világ-döntőn történő részvételért.

Persze, nyerjen - és utazzon - a jobbik csapat!

Szabályok: A verseny az R&A szabályainak valamint a Zala Springs Golf Resort verseny alatt érvényes helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny rendezője: Zala Springs Golf Resort – World of Leading Golf

A verseny formája: Stableford 18 lyukon, 2 fős csapatban, mindkét játékos a saját ¾-es playing handicap-jével indul. A csapat végeredménye a két játékos stableford eredményének összege.

A verseny ideje: 2019. június 1.

Csapatok: 2 fős csapatok bármely országból, akik megfelelnek a versenykiírás feltételeinek. Legalább az egyik játékos, a nevet adó cég tulajdonosa vagy alkalmazottja.

Világdöntő: A győztes páros képviselheti Magyarországot.

Létszám: Maximum 60 csapat

Csapatösszetétel: Nők, Férfiak vagy Seniorok, EGA HCP 0-36

Start: 10:00 órakor shotgun start.

Elütők:
Férfiak – sárga
Nők – piros
Seniorok – kék

Díjazás: Nettó I., II., III.

Nevezési határidő: 2019. május 30. 12:00 óra  

Nevezés módja: Kizárólag írásban az info@zalasprings.hu e-mail címen. A Zala Springs Golf Resort e-mailben visszaigazolja a nevezést.

Nevezési díj: 24.000 Ft vagy 79 EUR (a nevezési díj tartalmazza a versenynapon a GreenFeet, a startcsomagot és a verseny utáni étkezést)

Szállás: Szálláscsomagok részleteiről érdeklődjön a +36 20 403 4960 telefonszámon.

Golfkocsi használata: Bármely résztvevő indulhat elektromos autóval a versenyen. A foglalást a kapacitás függvényében igazolják vissza.


Fotók forrása: WorldCorporateGolfChallenge, illetve Zala Springs FaceBook

2019.05.13.

Hozzászólások

World Corporate Challenge 2019. - Zala Springs

Galéria forrása: Tátrai Béla - GOLFmagyar
2019.06.01.