Valami véget ért

Van ami fáj


Sajner Zsuzsanna, (aki huszonheted magával együtt) a Teslounge GolfTour mindhárom állomásán rajthoz állt. Köszönjük!


- Huszti György írása -


“Halott virágok illatát nyögik a fák
És megrázkódik a táj”

Itt a vége a szezonnak, amely a különleges közegészségügyi helyzetnek “köszönhetően” rendkívül későn indult, ellenben gyorsan véget is ért, és ezzel véget ért a Teslounge GolfTour is. A záróforduló fényképei is elkészültek (Yulia Stepanova művésznő gondozásában),  amelyeket a cikk alatt tekinthettek meg. 

Szeretnénk megköszönni több mint harminc támogatónknak, hogy a három versenyállomás megmérettetésein összességében három millió forintot meghaladó értékben tudtunk nyereményeket átadni számotokra! KÖSZÖNJÜK!
Főtámogató: TESLOUNGE Budapest
Kiemelt támogatók: OTP Bank, I Love Sushi
Támogatók: Balaton Golf, Benami Golf, Bestillo PálinkaHáz, Budapest Highland Golf, CBA Üzletlánc, Continental CityGolf, Forest Hills Golf, Győri Szeszgyár Zrt., Hencse National, La Pampa SteakHouse, Lanson ChampagneHáz, MGC Kisoroszi, Old Lake Golf, Pannonia Golf, PatakiKerámia Manufaktúra 1926, Pöttyös Rudi, Red Bull Hungary, Sir Lancelot LovagiÉtterem, Smart-Food, Sofia Pinter Weddings & Events, St. Lőrinc Golf, Szigeti Csaba HeadPro, Tesla Drive, Theodora Kereki Ásványvíz, Vimpex Drinks, Zala Springs Golf, Yulia Stepanova Photography.

Köszönjük továbbá a Zala Springs Golf Resort és a Pannonia Golf & Country Club valamennyi munkatársának (akár a klubházban, az étteremben, a szálláson, vagy a golfpályán tevékenykedett), hogy pazar színvonalú helyszínt biztosítottak a résztvevők számára, akik így feledhetetlen élményekkel gazdagodva térhettek haza.

Nagy Klára bulizik a Red Bull DJ autójában, amely fergeteges hangulatot biztosított a helyszíneken

Őszintén sajnáljuk, hogy menetközben azt a módosító döntést kellett meghoznunk, miszerint a Balaton Golf pályája - az eredeti tervekkel ellentétben - kimaradt a GolfTour állomásai közül! Ugyanakkor erősen reméljük és a hallomások alapján bízunk benne, hogy a magyar golfélet egyik ikonikus pályája végre gondos gazda kezébe kerülhet és ennek következtében a következő évtől kezdődően egy szisztematikus szakmai munka veheti kezdetét Udvariban és környékén is, amelynek végén a pálya újra megérdemelt helyére kerülhet a hazai rangsorban. 
Miképpen abban is bízunk és reméljük is, hogy az udvari pálya “újjáépítésének” és fejlesztésének terve egybecsenghet a györöki pálya 18 szakaszosra bővítésével, újranyitásával és pazar szolgáltatásokkal történő kiegészítéseivel is. Úgy gondoljuk, hogy egy kimagasló színvonalon működtetett és megfelelő infrastruktúrával támogatott Zalacsány, Balatongyörök, Balatonudvari hármas kombó - kiegészülve természetesen az utánozhatatlan Balaton-felvidék adta természeti csodával - már igencsak megfelelő golfdesztinációs lehetőséget nyújthat az akár egy-két hétig idelátogató golfturisták számára is. Ez már egy olyan vízió is lehet, - amely talán már nem csak a vágyálmainkban létezik -  amelynek megvalósításából a teljes magyar golfélet erősen profitálhatna, minden szegmensét tekintve.

Mind a Zala Springs, mind a Pannonia exkluzív helyszínt biztosított a Teslounge GolfTour játékosai számára! Köszönjük!

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen még csak az idei szezon és vele a Teslounge GolfTour lezárásánál tartunk ? Szeretnénk megköszönni Nektek, azt a megtisztelő érdeklődés cunamit, amellyel mindhárom eseményünket fullra bookultátok, és mindhárom verseny iránt akkora volt az érdeklődés, hogy várólistát kellett nyitnunk. Végül, összesen 335 nevező tudott elindulni a Tour-on és 231 különböző játékos játszott a versenyeken. 54-en indultatok kétszer, míg 27-en háromszor! Nagyon szépen köszönjük minden kedves játékostársunknak a megtisztelő részvételt, de a triplázó játékosok neveit külön is megemlítenénk, ezzel is megköszönve hűségüket: B. Kiss Gergely, Bakonyi Zoltán, Bognár Zsolt, Csepregi Csegő, Csíkos Attila, Fiserné dr. Koplányi Eszter, Kaincz Katalin, Károly Ádám, Károly György, Kispál Helén, Kiss Polett Karolina, Koharek András, Koller György, Kolos Gábor, Komjáthy Gábor, Kuzma András László, Kürti Péter, Dr. Mezõ Ágnes, Palya Ferenc, Sajner Zsuzsanna, Sánta Zoltán, Dr. Takács János, Toma-Pap Imre, Tuba Péter, Vu Péter, Williams Jaxson, Xie Kelvin.

KÖSZÖNJÜK!!!

A triplázó résztvevők közül még lelkesebben gratulálunk Bakonyi Zoltánnak, aki a Teslounge GolfTour mindhárom állomásán a dobogón végzett!

Természetesen külön is gratulálunk a három verseny bruttó győztesének. Az I. állomáson (Zala Springs Golf Resort) ahol meglehetősen rendhagyó módon három hölgy osztozott a bruttó dobogón, Vadkerti Adél diadalmaskodott egy kitűnő EvenPar (72) eredménnyel. Míg a II. és III. megmérettetésen (Pannonia Golf & Country Club) Závaczki Bálint ellentmondást nem tűrő módon utasította maga mögé a mezőnyt, hiszen Magyarországon egyáltalán nem megszokott eredményekkel emelte tovább a Teslounge GolfTour  színvonalát. “The Sensey” Bálint mindkétszer mínusz ötöt (67!!) játszott és ezzel nyert. 

Závaczki "Sensey" Bálint kétszer 67(!)

Ugyanakkor sajnos, két versenyen is előfordult, hogy néhány játékos érvényes szövetségi játékengedély nélkül indult, és az “EGA kártya” hiányának tényét a jelenlegi online adatbázis rendszer csak az eredmények kiértékelése közben jelezte, így utólag kellett közölni néhány versenyzővel, hogy az MGSZ verseny szabályainak megfelelően Ők sajnos csak versenyen kívül indultak aznap. Nem volt egy szívderítő helyzet, de a hallomások alapján jövőre egy új versenyrendszer debütálása várható, és így nem fordulhatnak elő ilyen “bakik” (sem).

Vati András fejlesztési igazgató, aki a Pannonia HalfwayHouse-ban várta a játékosokat, különböző finomságokkal.


De félre a búval és bánattal kizsinóroztatott köpönyeggel ? Talán most nem nem érdemes a becses sláger szövegére hallgatni, miszerint "ne várd a májust, hiszen közelít a tél". Véleményünk szerint erősen érdemes várni a májust! ?
Köszönünk mindent Nektek még egyszer és Mindannyiunknak egy normálisabb golfszezont és (golf)életet kívánunk 2021-re!


Fotók: Yulia Stepanova Photography

2020.11.03.

Hozzászólások

TESLOUNGE GolfTour III. - Pannonia Golf

Yulia Stepanova Photography által készített fotók, amelyeknek tulajdonosa a caddie.hu golfportál.