Újranyit a Sárkány

Indoor GolfCentrum Pestszentlőrincen


- Lehoczky Gábor GolfPro Közleménye -


Két év szünetet követően, újra megnyitja kapuit az indoor centrum, várva a visszatérő golfozókat, Budapesten a Sárkány Center 30-as épületében. Ingyenes a parkolás közvetlenül a bejáratnál!

Csak emlékeztetőül: nincs tagsági díj, előre feltölthető kártyáról csak az igénybe vett szolgáltatást fizetik a golfozók, amit használnak a golfcentrum területén.
A közel 350 nm területen 4 - hálós elütő szőnyeg, 4 lyukas putting green-chip sarokkal, egy Full Swing és egy Skytrak szimulátor áll a golfgyakorlók rendelkezésére mindennap 8-21 óráig, illetve a Sárkány Center nyitvatartási rendje szerint.
A Skytrak szimulátoron gyerekeknek, kezdőknek játékprogramok, könnyített pályák, a haladóknak komplett swing analízis programok futnak, a választható nemzetközi 18 lyukas pályákon kívül.
A Full Swing szimulátor közel 100 pályával várja vissza a játékosokat, versenyzőket.
Különböző játékformákban versenyezhetnek a szimulátorokon legyen az stroke play, stroke-hcp, texas scramble, four ball, best ball, match play. Merthogy természetesen a golfverseny sem marad majd el.

Az újranyitás ismét a szokásos nyílt nappal kezdődik, ahol lehet majd regisztrálni a belépőkért, illetve feltölteni az egyenlegeket.
A nyílt nap időpontja: november 6-a szombat 9-19-ig.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
További info: 06 30 941 8048, 06 30 325 4515


Fotó: caddie.hu

2021.10.31.

Hozzászólások