Újabb VilágPremier a GOLFiGO-ban

Marshal QR Kód a visszaigazoló emailekben


 

Büszke örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a hazai klubok kérésének megfelelően - legjobb tudomásunk szerint - ismét egy innovatív világpremierrel bővítettük a GOLFiGO rendszer szolgáltatásait. 

A mai naptól kezdődően ugyanis a GOLFiGO TeeTime Moduljában befoglalt TeeTime-ok visszaigazoló emailjében egy Marshal QR Kód kerül elhelyezésre (akárcsak pl. a Mozijegyek, vagy az Operajegyek esetében). Így a hazai golfpályákon a Marshal (vagy akár a Recepció) kérésére ezt a QR kódot kell megmutatniuk a játékosoknak. 

A klubalkalmazott a mobiltelefonjával, vagy a QR Kód olvasójával tud rácsippantani a Kódra, és amennyiben az adott napra érvényes TeeTime-al rendelkezik a játékos, úgy a GOLFiGO belső felületén egy landing page-re irányítja a rendszer a Marshal-t, aki 1-2 másodperc alatt ellenőrizni tudja az adott flight valamennyi játékosának TeeTime érvényességét, a feltöltött fényképeit (külső és belső fotó), az adott klub kapcsán érvényes tagságát, illetve az MGSZ külön kérésének megfelelően az esetlegesen érvényes versenyengedélyt és/vagy pályaengedélyt is. 

A fejlesztést GRÁTISZ végeztük el a hazai klubok számára!

 

Továbbra is a golfozó népet szolgáljuk 🙂
a GOLFiGO csapata

 

2023.03.21.

Hozzászólások