Újabb nemzetközi dobogó

Zénó ezúttal egy bronzzal gondolázott haza


- Huszti György írása -

Zsimán Lebovics Zénó egyre javuló teljesítménnyel lopakodott feljebb és feljebb a tabellán a US Kids Golf velencei állomásán. Zénó a Venice Open U10 bronzérmét szerezte meg háromnapos kitűnő teljesítményével (77, 73, 72) +6. (Érdekesség, hogy két évvel ezelőtt, Somogyi Bence ugyanitt nyerte az U11 kategóriát). Lugosi Balázs tanítványa már-már US Kids specialistának számít hiszen szinte sehonnan nem jön haza valamilyen nemesfém nélkül.

Gratulálunk és várjuk a következőt!!


Második napi írásunk:

Zsimán-Lebovics Zénó kategóriája mai második legjobb eredményét (73) elérve már az ötödik helyen áll a US Kids Golf Venice Open versenyén. Az élen továbbra is az olasz Edoardo Spluga áll (mindkét napon mínusz hármat játszva). Zénó ugrásra készen, két ütésre a dobogótól a holnapi zárónap előtt.


Első napi írásunk:

Zsimán-Lebovics Zénó US Kids “nagykövetünk” újra egy, a legnagyobb gyermektömegeket megmozgató US Kids tornán szerepel. Zénó, ezúttal az olaszországi Venice Open-en szerepel, ahol 229(!) gyermek, a világ 27 különböző országából, 8-8 fiú és lány életkor kategóriában küzd meg egymással. A magyar fiúnak a háromnapos versenyen, az U10 kategóriában ezúttal 16 vetélytárssal (7 különböző országból) szemben kell bizonyítania. Az első nap a pálya szakaszaival történő ismerkedéssel telt a Della Montecchia Par72-es golfpályáján. Zénó egy óvatos 77-el kezdett (bár a tizenkettes elűtőn még plusz egyben állt), amellyel jelenleg a T6. pozícióban várja a holnapi folytatást.


Fotók: caddie.hu

2019.08.24.

Hozzászólások