Újabb GRANDISSIMO támogató

A legkiválóbb olasz borokat rendelheted, kedvezménnyelIsmét egy igazán kitűnő hírrel tudunk szolgálni a GOLFiGO Smartcard kártyatulajdonosok részére. Ezúton is köszönjük szépen a BalliVini olasz borház támogatását, hiszen az idei évre a boráruház 10% kedvezményt biztosít valamennyi termékére legyen az akár a könnyű asztali habzóbor, avagy a legtestesebb vörös.

Tisztelettel idéznénk Számotokra Alessandro Balli tulajdonos kereskedelmi filozófiáját:

"Vállalatom minőségi borokat importál Olaszország összes tartományából.
Az általam kínált borok megfelelnek minden magas minőségi követelménynek, kezdve a kiváló asztali boroktól az IGT (táj bor) keresztül egészen a DOC kategóriájú (ellenőrzött eredetű bor) illetve a DOCG kategóriájú (ellenőrzött és garantált eredetű) borokig.
Beszállítóim, akik a barátaim is a legjobbak, legismertebbek legtöbb elismeréssel rendelkező, Olaszország kiemelkedő bortermelői.
Boraim nagy többségét megtalálhatják a legkiválóbb olasz és nemzetközi borkalauzok lapjain. A velem együttműködő borászok hozzáértése, valamint a véremben csörgedező igazi toscan bor iránti szenvedély garantálja Önök részére a megfelelő ár-minőség arányát."
- Alessandro Balli

A GOLFiGO SmartCard részleteiről ITT tudhatsz meg többet!

 

— — —

 

Készítettünk számotokra egy kis példa-összefoglalót (a teljesség igénye nélkül), hogy egyetlen heti golfozással mennyit takaríthattok meg a GOLFiGO Kártyával:

Hétfő - Pannonia 7 950 Ft
Kedd - Hencse National 4 000 Ft
Szerda - Zala Springs 5 180 Ft
Csütörtök - SonnenGolf Zsira 6 800 Ft
Péntek - Pannonia 7 300 Ft
Szombat - Birdland 5 440 Ft
Vasárnap - Forest Hills 3 200 Ft

Ez így (ebben az összeállításban) egyetlen hét alatt mintegy 40 ezer Ft megtakarítást jelenthet Számotokra (és akkor az MGC Kisoroszi (3 000 Ft), a St. Lőrinc (2 000 Ft), a 17 hazai Golfoktató, vagy a 7 különböző vállalat engedményeit még csak nem is listáztuk ezúttal Számotokra) ?

2022.05.03.

Hozzászólások