Újabb generózus patrónus

Gyere velünk Máltára


Újabb generózus patrónus csatlakozott a Teslounge Ranglista GolfTour támogatói közé. A három ranglistaversenyből álló sorozaton, - amelynek Versenykiírása és Nevezési listája február első hetében válik publikussá - a tőlünk talán már “megszokott” módon rengeteg, értékes tombolaajándék fog gazdára találni. Azon játékosok számára ugyanis, akik a három verseny legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni harmadik forduló végén záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) fog szerepelni a sorsolási gömbben ahányszor részt vett a játékos a Teslounge Ranglista GolfTour versenyein.

Az első partnercégünk, akinek a nevét és támogatását először szeretnénk felfedni előttetek:

A Sofia Pinter - Wedding & Events
A Mediterrán-térség a világ egyik legromantikusabb esküvői helyszíne. Ciprus, Málta, Görögország és a hozzá kapcsolódó szigetvilág (Santorini, Thassos, Skopelos, Rodosz, Skiathos), tökéletes helyszínek ahhoz, hogy ne csak a házasulandók, hanem a velük érkező családtagok, barátok számára is felejthetetlen élményt nyújtsanak. Málta elegáns báltermei, templomai, Szantorini kalderára néző panorámateraszai, vagy Ciprus romantikus tengerpartjai mind csodás háttérként szolgálnak a mediterrán ceremóniákhoz. A Sofia Pinter Weddings tapasztalt, szakértő csapata ezeken a helyszíneken nyújt teljeskörű szolgáltatást a néhány fős privát eseményektől egészen a nagyszabású rendezvényekig.

Nagylelkű támogatónk felajánlása a Teslounge Ranglista GolfTour zárósorsolására:
2 db repülőjegy Máltára a Lovagok szigetére

Málta az Európai Unió legkisebb tagállama. A szigetországnak igazi mediterrán hangulata van, azonban más, mint a klasszikus Földközi-tengeri nyaralóhelyek. Nincsenek végeláthatatlan szállodasorok és tömött partszakaszok, viszont az ideérkezőket több ezer év történelmi kincsei és kultúrája várják. Nem elhanyagolható továbbá a kristálytiszta tenger, a napsütés és a helyi ínyencségek sem.

Reméljük sikerült meghozni a Ti étvágyatokat is, és találkozunk a Teslounge Ranglista GolfTour valamelyik - vagy valamennyi - állomásán, amelynek időpontjai:
április 18. Zala Springs
június 20. Pannonia Golf
szeptember 12. Balaton Golf

 

Még egyszer szívből köszönjük a Sofia Pinter - Weddings & Events nagylelkű támogatását.


Fotó: Sofia Pinter Weddings&Evenst

2020.01.28.

Hozzászólások