Újabb fejlesztés - TeeTime Booking

Innováció a hazai golfszereplők számáraKedves Golfjátékosok,

Erősen közeledve az idei év - egyben a GOLFiGO rendszer első szezonjának - vége felé, tisztelettel, de kellően egészséges büszkeséggel telve tájékoztatunk Benneteket, miszerint előrehaladott állapotban tartunk egy vadonatúj - és a magyar golfélet számára úttörő jelentőségű - modul teljesmértékű kifejlesztésében.

GOLFiGO TeeTime Foglalási és Online Fizetési modul

A modul valamennyi klub számára (opcionális hozzáféréssel) lesz elérhető, (tehát amelyik klub nem kívánja használni, annak természetesen “nem kapcsoljuk be”).
Az esetleges igénylés és bekapcsolás előtt természetesen valamennyi klubnak több hónapos és ingyenes teszt-időszakot biztosítunk. 

 

TeeTime (és egyéb szolgáltatások) FOGLALÁSOK:

- A klubok önállóan létrehozhatnak gyakorlatilag bármennyi naptárfelületet, pl. külön-külön a TeeTime-oknak, az egyes oktatóknak az oktatási órákra, a rendezvényekre, vagy bármi egyébre is. 

- Valamennyi naptárfelület esetében dönthetnek arról (külön-külön), hogy az adott naptár publikus-e, illetve hogy online lehet-e foglalni időpontot az adott naptárba vagy sem.

- A naptárakhoz bármilyen szolgáltatást, szabadon létre tudnak hozni a klubok (pl. ütőbérlés, oktatás, elektromos juhászkutya vagy bármi egyéb).

- Valamennyi szolgáltatáshoz külön-külön árat tudnak rögzíteni a klubok (fix HUF árat) és vagy egy fix EUR, illetve fix USD árat (ha akarnak), vagy azt a megoldást is választhatják, hogy a szolgáltatás valuta árai nem fixen kerülnek megjelenítésre, hanem a mindenkori MNB középárfolyam függvényében egy (hozzávetőleges) ár jelenítődik meg (a külföldi látogatók számára).

- Természetesen valamennyi időszaki engedményt, partner klub engedményt, tour operátori vagy egyéb engedményt a rendszer számon tart, kezel és megjelenít.

- Természetesen mindenfajta hosszabb vagy rövidebb távú időintervallumot (állandót, vagy ideiglenest) tud kezelni a rendszer (pl. téli időszak, greenlyukasztás, sunset, earlybird, verseny, pályazár, vagy bármi egyéb). (Az earlybird és sunset árak esetében akár automatikusan a napfelkelte/napnyugta ütemét követve).

- A foglalások (akárcsak jelenleg a versenynevezések esetében) működhetnek teljes mértékben online, teljes mértékben offline (klubmunkatársak által végrehajtva), vagy vegyes foglalási megoldással is.

- A publikus naptárfelületen (a játékosok számára látható módon) nem a konkrét nevek fognak megjelenni (mint a jelenleg használt naptárak esetében), mert úgy gondoljuk, hogy ezek nem publikus infók, hanem csak annyi, hogy adott flightban egy senior férfi játékos (hcp 12-18 között) és egy junior lány játékos (hcp 0-6 között) indul. (Természetesen a klubmunkatársai számára minden adat (nevek, klubtagások, kedvezmények, stb) látható lesz.

- A klubok számára startisztikai összefoglalók (időszakos szűrési beállítások lehetőségével (pl. napi, heti, havi, stb.)).


TeeTime (és egyéb szolgáltatások) foglalások online fizetése:

(Ezen almodul bekapcsolása szintén opcionális, tehát csak azon kluboknak kapcsoljuk be, akik ezt külön kérik (ergo, úgy is lehet a TeeTime foglalási rendszert használni, hogy az online fizetési opciót nem veszi igénybe egy adott klub).
Jelenleg az OTP, illetve a K&H Bankkal állunk kapcsolatban reményeink szerint az egyikkel le tudjuk zárni a tárgyalásokat és szerződni tudunk.
A kluboknak nem lesz szükséges külön szerződést kötni a bankkal (a rendszer működését e tekintetben nagyjából úgy kell elképzelni, mint pl. a booking.com szolgáltatását).

- Az online fizetések esetében a játékos által befoglalt szolgáltatások összege zárolásra kerül a játékos bankszámláján (a szolgáltatások igénybevételének időpontjáig).

- Valamennyi klub külön-külön dönthet arról, hogy hogyan kezeli a zárolt időszakot. (pl. a teetime előtt 72 órával visszamondhatja a játékos a foglalást és a teljes összeg zárolása feloldásra kerül, de pl. 48 órával a teetime előtt már csak a bezárolt összeg bizonyos százalékát (pl. 50%-át kapja vissza a játékos) és pl. 24 órával a teetime előtt már nem kapja vissza a játékos a bezárolt összeg egyetlen százalékát sem. De még egyszer szeretnénk hangsúlyozni: minden klub olyan idő és százalékos intervallumokat állít be (vagy nem állít be) amilyeneket szeretne. Természetesen a játékosokat a foglalás előtt pontosan tájékoztatja a rendszer, hogy milyen szabályok szerint tudnak foglalni és a feltételeket a játékosnak a foglaláshoz el kell foglalnia (kipipálos checkbox). Mindezekkel együtt, bármelyik klub, bármikor, bármelyik játékos esetében dönthet úgy (egyedi elbírálás alapján), hogy elengedi a “büntetési összeget” vagy annak bármennyi részét.

- Szintén opcionális jelleggel, bármelyik klub végezhet olyan egyedi beállításokat a rendszeren, hogy a saját klubtagjai által megtett (és le nem mondott) foglalásokat is szankcionálja. Szintén a fentebb leírt módon beállíthatja minden klub külön-külön, hogy meddig engedi vagy nem engedi a saját klubtagjainak a befoglalt szolgáltatások lemondását. Ez esetben (tekintve, hogy a klubtagok esetében nem zárolódik semmilyen összeg), a klubtag nem fog tudni új foglalást eszközölni mindaddig, amíg a korábbi tartozását ki nem egyenlítette. Természetesen a klubtagok Teetime (vagy egyéb) foglalásaik esetében is nyilatkozni kell a klubtagnak a feltételek elfogadásáról (a későbbi félreértések elkerülése érdekében).

 

A modul várható átadási (és tesztelés megkezdési) határidejei:
Teljeskörű foglalási rendszer: 2022. január 31.
Teljeskörű online fizetési rendszer: 2022. február 28.

 

További jó ünnepi készülődést és várakozást kívánva,
a GOLFiGO csapata

2021.12.12.

Hozzászólások