Újabb fejlesztés: Senior Top20

A szenioroké a jövő ?


Screenshot a Senior Top20-ról működés közben

 

Örömmel értesítünk Benneteket, miszerint a mai napon újabb fejlesztést tudtunk átadni a GOLFiGO rendszerben! A széles publikum számára ugyan nem látható, ugyanakkor - az MSGT/MGSZ megrendelésének köszönhetően - a Senior férfi válogatottak szövetségi kapitányai számára - az igazságosabb kiválasztást elősegítendő - igencsak kézzelfogható segítség valósult meg.

Úgymint: egy - sorrend típusú - lista a GOLFiGO rendszeren belül (Senior Top20)
Amelyben:
- Azok az 55 év feletti (Senior/Masters/SuperMasters) hazai (magyar elsődleges klubtagsággal rendelkező) Férfi játékosok szerepelnek, akik aktuálisan a legjobb 20 HCP Indexxel rendelkeznek.
- A listáról folyamatosan (aktuálisan) ki és be lehet kerülni (a HCP sorrend aktuális változásai szerint).

- A játékosok nevei mellet az aktuális HCP, az elmúlt 365 nap versenykör eredményeinek átlaga (az adott pálya PAR értékéhez viszonyítva), az elmúlt 365 nap lejátszott versenyköreinek száma (hazai és külföldi egyaránt).

- A nevekre rákattintva - a már megszokott - lenyíló rész (nevenként külön-külön, vagy akár egy gombnyomással egyszerre is).
- A lenyíló részben az adott játékos idei bruttó versenyeredményei (hazai és külföldi) felsorolva a következő módon: Dátum / Bruttó eredmény (a pálya PAR értékéhez képest) / A játékos induló HCP Indexe a versenyen / Milyen elütőről játszott (színnel jelezve).
- Illetve mindezek mellett a játékos fentebb felsorolt eredményeinek átlaga a következő módon (összátlag / illetve külön-külön a fehér-sárga-kék elütőről megjátszott eredmények összátlagai).
- A lista alaphelyzetben az aktuális HCP alapján sorrendez, de ez egy gombnyomással történhet Versenyeredmény átlag / Játékkörök száma / vagy egyszerűen név ABC szerint is.

 

Mi már nagyon várjuk a szezon kezdetét, reméljük Ti is ?
a GOLFiGO csapata

 

2023.02.03.

Hozzászólások