Újabb fejlesztés (részletes hcp limit)

Eltérő hcp limit nemenként és életkor kategóriánkéntKedves Játékosok,


Egy újabb fejlesztést készítettünk, annak érdekében, hogy a GOLFiGO rendszerben még sokoldalúbb versenyszervezés történhessen meg.
Jelesül, mostantól kezdve a klubmunkatársaknak lehetősége van a versenyekhez részletesen is hendikep limitet beállítani. Tehát, amennyiben más-más hcp limit lett megállapítva pl. a nők, illetve a férfiak, vagy esetleg az egyes különböző életkor csoportok számára, ezt a jövőben egyszerűen be tudják állítani az adott verseny szervezői. Természetesen ezen beállítások - a GOLFiGO rendszertől megszokott transzparens módon -  minden játékos számára publikusan megjelennek a publikus felületén is.

Ráadásul kétféle hcp limit is meghatározható (akár nemenkénti, illetve életkor kategóriánkénti lebontásban is):
1. Nevezési hcp limit: amely hcp felett a játékosok nem tudnak online nevezni az adott versenyre.
2. Verseny hcp limit: amely felett be tudnak ugyan nevezni a játékosok az adott versenyre, de a verseny nettó kiértékelésében ezen verseny-hcp limithez tartozó playing hcp-vel vesznek részt.

A versenyek jelentős részében (mintegy 95%-ában) nincs hcp korlátozás, így ezen versenyek esetében továbbra sem lesz semmi megkötés, illetve “látnivaló”, ugyanakkor pl. a különböző többnapos bajnokságok kapcsán érdemes lesz ezentúl a verseny adatlapját böngésznetek az esetlegesen Benneteket érintő hcp limitek kapcsán.
A mélyebben érdeklődő játékosok akár a fejlesztés beállításáról készített tutorial videót is megtekinthetik ITT (7:35):

További jó játékot - és egyre alacsonyabb hendikepet - kívánunk!
A GOLFiGO csapata


Fotó: iStockPhoto

2021.08.05.

Hozzászólások