Új utakon Csoknyai Levente

Jégkorong - Golf - Gyógymasszázs


Csoknyai Levente korábbi sokszoros jégkorong válogatott, majd későbbi kiváló golfjátékos, új vizekre evez. Amennyiben fájdalmas gondjait akadnak a golfmozdulatok végrehajtása közben, keresd bátran Leventét! 


Kedves Barátaim!

Tudom nehéz elhinni, de az idén, ha Isten is úgy szeretné, augusztusban betöltöm az 50. életévemet. Sokat gondolkoztam azon, hogy mivel lephetném meg önmagamat. Megkérdeztem magamtól, hogy minek örülnék a legjobban. A válasz nagyon egyszerű volt, amellett, hogy több időt tölthessek azokkal, akiket a legjobban szeretek, olyan dologgal foglalkozzak, ami engem is feltölt energiával, és még boldogabbá tesz. Néhány évvel ezelőtt - biztos sokan emlékeztek rá - Ausztriában golfozás közben szúró érzést éreztem a jobb karomban, és elkezdett zsibbadni. Nyaki gerincsérv volt az anamnézis. Több konzultáció után úgy döntöttünk orvosaimmal, hogy műtét helyett megpróbáljuk gyógytornával és GYÓGYMASSZÁZZSAL megoldani a betegséget.

Sikerült! Egy év múlva már félmaratont futottam, fociztam, és jégen kergettem a korongot is. Ez azóta sincs másképpen. Elhatároztam, hogy kitanulom a gyógymasszőri szakmát, és hivatásomként fogom majd valamikor gyakorolni. No kérem, jelentem VALAMIKOR VAN! Klinikumi gyakorlataimat (sebészet, belgyógyászat, csecsemő- és gyermekosztályos gyakorlat stb.) a legkomolyabb helyen a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban végeztem el. A gyógymasszőri gyakorlati tudásomat is csodálatos szakemberek (gyógymasszőrök, gyógytornászok, orvosok) között pallérozhatom az Országos Orvosi Rehabilitációs Központban Budakeszin. Az idén fejezem be hivatalosan a tanulmányaimat, és kapom kézhez a gyógymasszőri bizonyítványomat. Februártól már teljes időmet a masszázs fogja kitölteni. 

Frissítő relax- és svédmasszázzsal és egyéb közérzetjavító masszázzsal (ez a hivatalos neve) várlak Benneteket szeretettel! Több helyen is elérhető vagyok a Medicina Egészségközponttól kezdve akár otthonodban is.

Ölelés,
Levente


Fotók: FaceBook

2020.01.29.

Hozzászólások