Új szelek Kisorosziban

Szokatlanul kreatív megoldások a szigetcsúcsonSzeretnéd EvenPar-ra játszani Kisoroszit? Semmi akadálya!


Az elmúlt években talán nem Kisoroszi jutott rögtön az eszébe az átlag golfozónak, ha az innováció, vagy a kreativitás szavakat hallotta a magyar golfélet kapcsán. De úgy tűnik, a jelenlegi klubvezetés fiatalos lendülete jónéhány új ötlettel, gondolattal rukkol elő, hogy a szentendrei szigetcsúcson található magyar “Old Course” újra a hazai golf egyik fellegvára lehessen. Az évek óta kitűnő minőségű fairway-ek és green-ek mellé, ugyanis idén sok új ötlet is érkezett.

Az MGC jól érzékelhető változásai a szezont megelőzően kezdődtek, a hazai pályákon - sajnos - szokatlan etikai és öltözködési kódex létrehozásával.


Majd, a teljes idei golf szezonon átívelő Club MatchPlay Bajnoksággal folytatódott az “újítások” sora, amelynek végén kiderül majd, hogy ki lesz a 2021-es év MGC MatchPlay Bajnoka.
A MatchPlay Bajnok egy  2022-es évre szóló hétköznapi éves játékjogot nyer. Nevezni május 15-ig tudtok a recepcio@magyargolfclub.hu email címen (a nevezéshez érvényes EGA kártya és klubtagság szükségeltetik).
Figyelem(!) ezen a verseny korhatáros és csak a 18. életévüket betöltött golfozók versenghetnek rajta. Versenykirás ITT


De ezzel még korántsem értek véget a szokatlan és kreatív ötletek, hiszen most megérkezett a Best Score Cup is. Hogy mi is ez pontosan? Most eláruljuk! 
Mit szólnál, ha megjátszhatnád életed legjobbját a vadregényes Kisoroszi golfpályán? 
A Klub ugyanis egy olyan éves versenyt hirdet, amelyben kiderül, hogy valójában, - amennyiben minden szakaszon a legjobbadat tudnád hozni -  mennyi ütéssel tudnád végigjátszani a Kisoroszi golfpályát. Ez a Best Score Cup.
A versenyre folyamatosan - de legkésőbb július 31-ig - lehet nevezni. A nevezés feltétele a 2021-es szezonra szóló érvényes EGA kártya.
A szokatlan és újszerű versenyen bruttó és nettó kategóriát hirdetnek. A győztesek kiválaszthatják a - valóban - értékes nyereményüket, amelyek a Versenykiírásban találhatóak.
Lássuk, hogyan néz ki a verseny menete: Amikor elindulsz az első Kisoroszi által szervezett versenyen, akkor az eredményed felkerül a Best Score Cup táblájára. Ezt követően a következő versenyedről csak azon szakaszok eredményei kerülnek fel a táblára, amelyen kevesebbet ütöttél, mint korábban. Így a szezon végén sorra kerülő  záró versenyt követően kiderül, hogy mennyiből tudod “valójában” megjátszani a pályát. 

Szeretettel üdvözöljük a Kisoroszi tavaszi szellőket! ?⛳️

2021.04.14.

Hozzászólások