Új pályacsúcs Zircen

Bence hatvankilencese

 

- Huszti György gyors beszámolója -


A La Pampa Steakhouse autentikus argentin marhasültjeiért és Malbec vörösboraiért zajlott a küzdelem Pünkösdvasárnap, a kiváló minőségét - még a szombati özönvíz ellenére is - bőven megmutató Forest Hills Golf Clubban. Szarvaskúton a szokatlan forróság ellenére is igazán remek napot fogott ki a mezőny, hiszen az indulók közel egyharmada jobb hendikeppel hagyhatta el a Zirc-közeli golfközpontot mint amilyennel odaérkezett. 

A bruttó győzelmet új pályacsúccsal(!) a nyár végén Amerikába “költöző” Kötél Bence szerezte meg, 69 ütéses győzelmével továbbjavítva +2,3 (imponáló) hcp indexét (négy Birdie-je mellett, mindössze a hatos szakaszt kellett Bogey-val elhagynia).

A Férfi kategória győztese a Senior korú - ámde ezen a versenyen a sárga elütőről játszó - Koller György lett EvenPar score-jával, míg a Nők között Turkovics Ilona 84 ütést követően emelhette magasba az első helyért járó serleget, a palack ízletes Malbec vörösbort, illetve a bőkezű La Pampa vouchert.

A Forest Hills versenyszezonjának évek óta kimagasló viadala a La Pampa Kupa, és őszintén reméljük, jövőre sem gondolja ezt másként a Budai, illetve a Török család.

Eredmények ITT


Fotó: VeszprémGolfers

2022.06.06.

Hozzászólások