Új igazgató Zala Springs-en

Sonja villámkarrierje


- Huszti György írása -

Négy év közös munka után elválnak  Damian MacPherson klubigazgató és a Zala Springs Golf Resort útjai. A felek a hónap végével közös megegyezéssel bontják fel a szerződést. A klub további sok sikert kíván Damian-nek, aki így a negyedik hazai klubnál fejezi be munkáját és nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben nem a magyar szemnek megszokott tájakon folytathatja.

Feladatkörét és munkáját megbízott klubigazgatóként eddigi helyettese - a huszonhárom éve Magyarországon élő - Sonja Gschwendtner veszi át, aki a tavalyi szezonban “igazolt át” a Zala Springs-re a balatongyöröki Imperial Golf Club vezetői székét hátrahagyva.

Sonja szívből köszöni a klubtagok, klubalkalmazottak és a klubtulajdonosok eddigi segítségét és bizalmát, örömmel és bizakodva várja, hogy a jövőben együtt  fejleszthessék tovább hazánk egyik élklubját.

Úgy gondoljuk, hogy a minőségi és elkötelezett munka semmiképpen nem fog hiányozni a zalacsányi hétköznapokból ezután sem. Hatalmas változást a Club és a Resort életében sokkal inkább a jövő ősszel megnyíló wellness részleg, illetve a jövő évben kezdődő thermál úszótó (a driving range mellett) kialakítása fog jelenteni.

A magunk részéről szeretnénk megköszönni Damian-nek a rendkívül konstruktív és korrekt hozzáállást amelyet irányunkban mindig is tanúsított.
Ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy az a kedvesség és báj, amellyel Sonja fogja vezetni a klubot, párosulva azzal a munkatempóval, illetve munkamorállal amellyel Ő rendelkezik (már csak osztrák gyökerei következtében is) csak és kizárólag előrefelé mozdíthatják, az eddig sem a hátsó sorokban helyet foglaló csodálatos hazai golfkomplexumot!

Viel Glück Sonja!


Fotó: MonitorMagazin

2019.10.17.

Hozzászólások