Új helyszínen és időpontban

A szeptember 12-i ranglistaverseny NEM marad elKedves Golfozók,

Tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a TESLOUNGE GolfTour III. fordulója egy másik helyszínen és egy kicsit későbbi időpontban kerül megrendezésre. Sajnos a Balaton Golf Club rendezvény-sátrának nagykupolája az időjárás viszontagságai következtében összeomlott, így támogatóinkkal egyeztetve arra az elhatározásra jutottunk hogy a versenysorozat “GrandFinal” eseményére egy másik helyszínen kerüljön sor, mert mindenképpen szeretnénk ragaszkodni az általunk szervezett GolfTour már jól megszokott szerviz szolgáltatásaihoz.

A szeptember 12-i ranglistaversenyt a klub természetesen megrendezi a Balaton Golf csodás panorámájú pályáján, amely például a Szeniorok számára ideális felkészülést biztosíthat a szeptember 15-én kezdődő balatoni Szenior Bajnokság előtt, de biztosak vagyunk benne, hogy a többi versenykorcsoport számára is felejthetetlen élményekkel szolgál majd.

Sok sikert kívánunk a Balaton Golf csapatának a ranglistaverseny lebonyolításához!
A TESLOUNGE GolfTour III. állomása kapcsán (amelyre biztosan NEM szeptember 12-én kerül sor) a jövő héten tájékoztatunk Benneteket!

Megértéseteket megköszönve,

a caddie.hu csapata

2020.09.03.

Hozzászólások