Új golfpálya a Bakonyban

Változó értékek ZalábanKedves Golfjátékosok,


Örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a Forest Hills Golf & Country Clubban, az eddig ismert pályaterületen egy új, 9 darab Par3-as szakaszból álló pályatestet alakítottak ki, amelyet az MGSZ HCP&CR Bizottsága felmért, mind női, mind férfi Course Rating / Slope Rating értékekre. Így semmi akadálya annak, hogy a Forest Hills Rabbit pályáján hendikepmódosító versenyeket szervezzenek, akár 9, akár 18 szakaszon. 
Az új pálya, valamint annak adatai, értékei természetesen bekerültek a GOLFiGO rendszerbe, azok megtalálhatóak a pályák, a HCP kalkulátor, a HCP előrejelző menüpontokban is.

 

Ugyancsak tájékoztatunk Benneteket, miszerint az MGSZ HCP&CR Bizottsága újra felmérte a Zala Springs Golf Resort championship pályáját, tekintve az elmúlt szezon óta végrehajtott módosításoknak (pl. jelentős fakivágások, ritkítások, stb.). 
A Zala Springs új Course Rating / Slope Rating értékei vasárnaptól (2024.04.07.) vannak hivatalosan érvényben, és természetesen a GOLFiGO rendszer az új versenyek / HCP minősítések / General Playek esetében már ezzel számol.


Üdvözlettel,
a GOLFiGO csapata


Fotó: BakonyCentrum

2024.04.09.

Hozzászólások