Új Chef, új ízek

A Pannonia Porticus új - szűkített - étlapja- A Pannonia GCC Közleménye -

Fogadják szeretettel a szűkített nyitó Porticus étlapunkat, illetve az új Séf bemutatkozóját.

Boros Zoltán Séf, igazi gyöngyszem a hazai gasztronómia világában, 25 éve a konyha és az ízek szerelmese. Szakmai pályafutása során számos nagy szálloda, és kiváló étterem séfjeként bizonyított már, amit a folyamatos fejlődés iránti vágyának köszönhet.
Kreativitásával, sokszínűségével, a szakma iránti elkötelzettségével, átfogó szakmai tapasztalatával járul hozzá a Pannonia Golf & Country Club gasztronómiai kínálatának új szintre emelésére.

Magamról:
„Folyamatosan kutatom az ízeket, figyelem és gyakorlom az új trendeket.
A megszerzett tapasztalataimat nagy szeretettel tanítom az iskolákban, és vizsgáztatom a szakács növendékeket, ezáltal is próbálom megszeretettni a szakmát az utánpótlással.
Szakma iránti elhivatottságom bizonyítja, hogy Olaszországban, Belgiumban, Németországban, és Ausztriában is ellestem a konyha fortéjait, de mindemellett nagy tisztelője vagyok a magyar tradicionális konyha ízvilágának.
Célom a Pannonia Golf Club gasztronómiai választékának új szintre emelése azáltal, hogy az étlapon egyaránt tükröződjön a magya és a nemzetközi konyha sokszínüsége!
Szeretném, hogy a hozzánk betérő vendégek elégedetten és új gasztronómiai élményekkel távozzanak.”

Szeretettel várjuk Vendégeinket február 29-től!

--- --- ---


- Huszi György írása -

Az étlapon található halfogásokhoz az alapanyag a jövőben közvetlenül a Budaörsi Halpiacról - “The Fishmonger” érkezik, így a gourmet ízlésvilágú játékosok - és kísérőik - is könnyebben találhatnak majd a választékban igazán kedvükre való falatot.

A Pannonia ínycsiklandozó újdonságait a tavasz beköszöntével akár a teljes körűen felújított teraszon is elfogyaszthatjátok majd. A terasz új napernyő ponyvát kap, a kövezetet magasnyomású tisztítással szabadítják meg az elmúlt évek porától, az újra lakkozott teraszbútorok pedig március végén érkeznek vissza otthonukba. A klubház belső festése befejeződött, így frissen és üdén várja a golfozókat már a szombati szezonnyitó napon is.

 


Fotók: Pannonia GCC

2020.02.26.

Hozzászólások