Ügyfélelégedettség mérés

Új vizeken az MGSZAz idei első Szövetségi Verseny, a pénteken rajtoló III. Winter Cup játékosai egy egészen új dolgot tapasztalhatnak majd a vasárnapi eredmény-lezárást követően. A viadalon résztvevő játékosok ugyanis a GOLFiGO rendszerbe belépve az eredmények oldal jobb felső sarkában egy új - eddig soha nem látott - gombbal találkozhatnak, “Kérdőív” elnevezéssel. (Illetve ugyanezen résztvevők - a biztonság kedvéért - emailben is “megkapják a Kérdőív gombot”.) 

A Magyar Golf Szövetség elnökségi döntésének értelmében ugyanis, az idei évtől kezdődően valamennyi szövetségi versenyt követően a résztvevők 12 különböző kérdéskörben, anonim módon értékelhetnek: pl. a pálya előkészítését (különböző pályatestekre lebontva), a verseny szervezését (klub/szövetségi/bírói munka), az ételek (indulócsomag/meleg étkezés) és egyéb szolgáltatások minőségét, stb.). 

A válaszadásra (a kérdőív kitöltése, mintegy 4-6 percet vesz igénybe) mindenkinek bő 48 órája lesz (kedden 23:59-kor) automatikusan eltűnik a gomb, de addig akár arra is lesz lehetőség, hogy változtassatok korábbi véleményeteken.

A válaszokat a szövetségi iroda munkatársai, illetve az MGSZ elnöksége értékeli az egyes szövetségi versenyeket követően.

Mindenkinek jó játékot, illetve elfogulatlan véleménynyilvánítást kívánunk!


Fotó: caddie.hu

2022.04.07.

Hozzászólások