Túl van élete első golfversenyén

Németh Kristóf a sportág nagykövete


- A Blikk interjúja -

A népszerű színész még egy éve a feleségétől kapott ajándékba egy golfparadicsomba szóló hétvégét, ahol azonnal beleszeretett ebbe a sportba, sőt, igazi családi szórakozássá fejlesztette a játékot, ugyanis a kisfiát, Lőrincet is rendszeresen magával viszi, akárcsak a párját.

– Szerelem volt első látásra. Lóci fiam 12 évesen csatlakozott hozzánk, így hárman szoktunk együtt gyakorolni Zalacsányban és Budapesten is. Ha tehetjük, mindig a pályán vagyunk. Amikor vártuk a kisfiunk, Levente születését, Zita az utolsó pillanatokig a golfpályán volt velem, szinte onnan rohantam vele a kórházba – kezdte nevetve lapunknak Kristóf. – Ezt a sportot a karanténidőszakban is rendszeresen űzhettük, mivel nem kell másokkal érintkezni, így a baba is jöhetett velünk, toltuk magunkkal a kocsiban.

A színész a pályavizsgát és az elméleti gyakorlati részt is teljesítette, sőt már első igazi versenyén is túl van.

– Lócival és egy kortársával neveztünk be együtt a Zala Springs Golf Resortban rendezett viadalra. Mivel még kezdők vagyunk, direkt utoljára indultunk, hogy ne tartsunk fel senkit. Nagyon húztak magukkal a fiatalok, életem legjobb eredményét hoztam, és kiválóan zártunk. Tizennyolc szakaszt kellett végigjátszani, ez körülbelül hat óráig tartott, de megérte, szórakoztató túra volt – lelkendezett a Kristóf, akinek a teljesítményét a vetélytársak is elismerték.

– Lóci ötödik lett juniorban, én pedig a pontszámok alapján 78 indulóból a 44. helyen végeztem. Az első versenyünkön ez óriási eredmény, hiszen a többiek mellett itt az ember mindig a saját korábbi eredményeivel is versenyzik. Közel száz ember kísérte végig a versenyt és drukkolt nekünk. Mondták, hogy az első alkalom egy örök élmény lesz, de erre azért nem számítottam. Csodálatos egy ilyen közösséghez tartozni – zárta beszámolóját Kristóf.

Sztárcsapattal tér vissza, hiszen nem Németh Kristóf az egyetlen színész, aki szeret golfozni.

– Életem második versenye egy jótékonysági kupa lesz, ahol a szervezők beteg gyerekeknek gyűjtenek majd egész hét végén. Szerencsére sikerült meghívni Hajdu Steve, Nagy Ervin és Epres Attila kollégáimat is, így egy tévésorozatos csapat tagjaként térhetek majd vissza a pályára – mondta Kristóf.


Fotók: GolFiesta

2020.07.22.

Hozzászólások