Túl az elsőn

Elszalasztott lehetőség


- Huszti György írása -

Bár Rózsa Csicsi az első két napot követően még a T9., illetve a T10. helyen állt a negyvenedik születésnapját ünneplő Symetra Tour sorozat idei első versenyén a floridai Winter Haven GC-ben zajló 125 000 dollár összdíjazású Florida's Natural Charity Classic-on, sajnos azonban a végén nem igazán jött ki a lépés számára.  A vasárnapi döntőnapon ugyanis a hétvége első duplája, majd nem sokkal később az első triplája is felkerült az eredmény kártyájára, így sajnos nem volt meglepő a +8 eredmény.

Érdekes adalék, hogy az 54 szakaszos verseny első 27 szakaszán Csicsi mínusz hármat, míg a második 27 szakaszon plusz tizenkettőt ért el, amelyhez persze a második nap végén érkező viharos szél is nagymértékben hozzájárult. 

Bajnoknőnk így összességében +9 eredménnyel a T43. helyen végzett. Mindenképpen jó hír, hogy a szezonnyitó versenyen sikerült megugrani a cut-ot, de persze nagy kár az elszalasztott lehetőségért, mert ebben alighanem sokkal több is lehetett volna. Persze, mint tudjuk a sportban a volna.......egy felesleges szó, úgyhogy ezen már nem érdemes rágódni, nem lehet mást tenni, mint a következő versenyre koncentrálni.


Fotó: RózsaCsicsi

2020.03.08.

Hozzászólások