Tradíció - Innováció

Herend ismét Zircen vendégeskedik


Koller György a boldog 2019-es győztes (Fotó: Tátrai Béla)

 

- Véh Balázs beharangozója -

A közel 200 éve alapított Herendi Porcelánmanufaktúra a magyar iparművészet világszerte ismert és elismert fellegvára. Szerencsések vagyunk, hogy a hagyományokat alapértékként tisztelő cég a hazai golf nagyvonalú mecénásaként szeretett sportágunkkal is büszkén köti össze életét. A Forest Hills Golf Clubban hosszú évek óta csúcsrendezvény a Herend Kupa, mely e hét szombatján kerül megrendezésre szinte soha nem látott érdeklődés mellett!

Dr. Simon Attila vezérigazgató Úr személyesen adja át a helyezetteknek felajánlott csodás herendi porcelántárgyakat. Díjazásra a bruttó győztes mellett a női, férfi és szenior kategóriák első három helyezettje, illetve a délutáni mezőny ugyanezen kategóriáinak első két helyezettje számíthat.

A nevezők száma alapján már most bizonyosan kijelenthető, hogy a 48 legalacsonyabb hendikeppel rendelkező játékos reggel 9:00-től az első elütőről kezd folyamatos indítással 4 fős csapatokban, az utolsó egység 10:50-kor fog elütni. A délutáni rajt első csoportja pedig várhatóan 13:15-kor vághat neki a tökéletes állapotban lévő Forest Hills golfpálya lejtőinek.

Ha már innováció, a várakozás elkerülése és a gördülékeny lebonyolítás érdekében a délelőtt indulók kategóriánkként csoportosulnak majd, így minden versenyszám utolsó befutóját követően azonnal sor kerülhet a vonatkozó eredmények kihirdetésére és a díjak átadására, így senkinek nem kell többet várnia, mint amennyit a finom ebéd elfogyasztásával eltölt.

A Forest Hills idei versenyein meghonosodni látszó jótékonysági Nearest és Longest versenyekre -és persze a forecaddie feladatok ellátására- ismét jönnek a veszprémi Rotaractos gyerekek, akik stílszerűen szintén a Herendi Porcelánmanufaktúra termékeit hozzák a nyerteseknek. A gyűjtés ezúttal a nők elleni erőszak áldozatainak javára történik.

Nevezni péntek délig tud a GOLFiGO felületén a leggyorsabb 96 játékos.


Fotó: Tátrai Béla

2021.08.05.

Hozzászólások