Tombola fotózás I.

Elkészült az első portfólió


Elkészült a nyeremény golffotó portfólió, amelyet a Yulia Stepanova Photography ajánlott fel a TESLOUNGE GolfTour mindhárom állomásán külön-külön. Az első sorsoláson, amelyet a versenysorozat Zala Springs-i állomása előtti este ejtettünk meg a helyszínen FaceBook Live bejelentkezés keretében, Xie Kelvin (a Huawei Közép-Kelet Európai elnökhelyettese) nyert, így Yulia róla készítette el - szokásos módon - igényes fotósorozatát. 

A 31 fotóból álló portfólió megtekinthető a cikk alatt. Természetesen a második (augusztus 21., Pannonia GCC) állomáson is hasonló válogatás készül. Sorsolás “szokásos módon” FaceBook Live keretében augusztus 20-án este. 

További hír, miszerint a TESLOUNGE GolfTour II. állomására a nevezési felületet holnap (augusztus 5-én) délután nyitjuk meg (jelenleg még csak az I. állomáson a várólistán ragadt játékosok számára nyílt meg a lehetőség). Érdemes tehát figyelni oldalunkra annak, aki nem szeretne lemaradni, hiszen a II. állomás nem ranglistaverseny, így ezúttal nem a hcp sorrend, hanem a gyorsaság dönt majd, ugyanis a legelső 104 nevező vehet majd részt a versenyen.

Még egyszer gratulálunk Xie Kelvinnek és Köszönjük a Yulia Stepanova Photography-nak!


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.08.03.

Hozzászólások

TESLOUNGE Tombola fotónyertes I.

Yulia Stepanova Photography által felajánlott tombolanyeremény:
Golffotó portfólió a TESLOUNGE GolfTour I. állomásán.
A nyertes: Kelvin Xie