Többszázezret spórolnál?

Itt a megoldás!


Kedves GolfBarátaink,


Talán már észrevettétek, hogy nem igazán szeretünk tétlenkedni ? így egy újabb - a hazai golféletet reményeink szerint felrázó - nagy dobással készültünk Számotokra.

Közel 20 éve a hazai golfban tevékenykedve az elmúlt években egyre jobban fokozódik bennünk az igény, hogy ne várjunk tovább másokra és a félmegoldásokra, hanem mi magunk segítsünk a hazai golfjátékosok számára kisebb-nagyobb ötleteinkkel, befektetett munkánkkal. Több, különböző - mások által talán sikeresnek mondott - golfprojektünket követően, most elérkezettnek látjuk az időt, hogy előálljunk egy újabb megoldással, remélve hogy ezzel ismét segíteni tudjuk a hazai golfozók mindennapjait.

Célunk egy olyan közösség létrehozása, amely a társaság együttes erejére építve rengeteg, azonnali kedvezményt vehet igénybe a hazai és a nemzetközi golfélet számos területén.

Ezért életre hívjuk a GOLFiGO KedvezményKártya Programot!

Programunkhoz fokozatosan csatlakoznak a hazai és nemzetközi golfpályák, golfoktatók, a hazai golfélettel kapcsolatban álló cégek, vállalatok. A folyamatosan bővülő listát lásd a Partnereink menüpont alatt. Jelenleg közel 30 együttműködő partnerrel rendelkezünk. Egyelőre 7 hazai golfpálya, 17 hazai golfoktató és 6 vállalat tisztelt meg bennünket bizalmával és Benneteket a csatlakozással, de jelenleg is több, további hazai golfpályával állunk egyeztetés alatt, (mi több a hazaiak után a környező országok könnyen elérhető pályái következnek).

Ha Te is szívesen vennéd igénybe a GOLFiGO Kártya kínálta kedvezményeket, csatlakozz! 

Légy a GOLFiGO KK Program megbecsült tagja. Kiemelt golfkedvezményekre jogosító sorszámozott plasztikkártyádat ITT igényelheted, amelynek díja a 2022-es évben mindössze 22 000 Forint.

(Figyelem(!) ez nem egy klubtagság, semmiképpen sem vezetünk hendikepet, stb., ez egy klaszzikus kedvezmény kártya)

Ha kérdésed lenne, kérjük ne habozz feltenni!

Megköszönve Partnereink belénk vetett bizalmát,
Jó, eredményes, és most már kedvezményes játékot is kívánva, tisztelettel,

a GOLFiGO csapata

 

2022.04.21.

Hozzászólások