Több mint egymilliós összdíjazás

Újabb összesített fődíjKözel 200 ezer forintos fődíj a GOLFiGO Péntek összesített bruttó első helyezést megszerző játékosának!
Örömmel tájékoztatunk Benneteket miszerint versenysorozatunk mellé új, kiemelt támogató adta le voksát. Jelesül a budapesti Rózsadomb Centerben kialakított magán egészség-központ az IQB Medical, az összesített Bruttó győztesünk részére egy 189 000 Ft értékű Long Life GOLD szűrőprogramot ajánl fel amely a legkülönbözőbb labor és képalkotó diagnosztikai (ultrahangos és röntgen), illetve többféle szakorvosi vizsgálatokat tartalmazza. Pontos részletek ITT!

Az IQB Medical Kft-t 2020-ban alapították tulajdonosai azzal a céllal, hogy megbízható egészségügyi partnere lehessen számos hazai nagyvállalatnak, akkor még elsősorban vállalati egészségügyi szolgáltatóként, ugyanakkor napjainkra már a lakossági szolgáltatások területén is az élen jár., tekinte hogy a közös munka során felmerült az igény a megszerzett tapasztalatok kamatoztatása által a lakossági szegmens kiszolgálására is. 
Így 2021. decemberétől mint magánegészségügyi intézmény a járóbeteg szakellátás, az ambuláns műtétek illetve lakossági és vállalti szűrőprogramok kiemelt helyszíne lett, amely az IQB Medical Rózsadomb Centerben megvalósított Egészség-központjában tevékenykedik.
Lakossági ügyfeleink mellett továbbra is nagy fókuszt kapnak a vállalati ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása. Szolgáltatásaink foglalkozásegészségügyi alapellátást; vállalati szűrési programok megvalósítását; csoportos vállalati egészségbiztosítást illetve egészségügyi stratégiai tanácsadást foglalnak magukba.
Fentiek mellett a vállalat jellegzetessége, a hazai egészségügyi szegmensben egyedülálló  gyorsteszt alapú széleskörű labordiagnosztikai módszerek meghonosítása, mely számtalan szakterületen nyújt az azonnali diagnózis felállításhoz támaszt, ezzel is előmozdítva ügyfeleink mielőbbi és legalaposabb kiszolgálását.


A GOLFiGO Péntek versenysorozat összesített állását ITT tudod nyomon követni.
(A hat állomásból a legjobb négy eredmény számít a végső győzelemnél):

Eddig már bemutatott összesített díjaink:
- IQB Medical Long Life GOLD szűrőprogram
- Hosszú hétvége Hévízen a Hotel Európa Fit Superiorban, 2 fő részére, félpanzióval
- A hosszú hétvégére az autót az Audi Hungaria ajánlotta fel egy Audi A8 TDI quattro formájában
- A Balogh Óra-Ékszer felajánlása 2 db 50 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Ne maradjatok le, keressétek a GOLFiGO Péntek versenysorozatot a megfelelő szoftverben (a júniusi III. fordulóra még éppen 10 szabad helyünk akad)  ?❤️

2022.04.27.

Hozzászólások