Teltház dömping Szarvaskúton

Lassan az a kisebb csoda, ha beférsz


Hétvégén (vasárnap) ismét teltházas golfversenyre kerül sor a zirci Forest Hills Golf & Country Clubban. A bakonyi bércek, hosszú évek óta minőségi és közkedvelt golfpályáján, ezúttal a La Pampa Argentin SteakHouse által támogatott versenyre kerül sor, de nevezni már nem tudtok a versenyre, legfeljebb a kígyózó várólistára lehet felkerülni. Örvendetes tény, hogy hazánkban egyre több minőségi golfpályán, egyre több teltházas versenyre kerül sor.

Fogadjátok szeretettel a klub beharangozóját az augusztus 9-i verseny kapcsán:
Igazi augusztusi forróság várható a hétvégén megrendezésre kerülő La Pampa Kupa golfversenyen. Bízunk benne, hogy a játékosok épp olyan szenvedéllyel fognak játszani, mint ahogyan az argentinok az igazi, vérbeli argentin tangót táncolják.
A versenyt támogató La Pampa SteakHouse fő célja közelebb hozni a vendégeket Argentínához. Kiváló minőségű steak- és bor kínálattal idézik fel az ország hangulatát.
A golfverseny nyertesei pedig megismerhetik az argentin konyha jellegzetes ételét a steak-et, amely fokhagymás szósszal meglocsolva egyszerű, de mégis ízletes étel, valamint az argentin zászlósbort, a malbeci bort.
Készüljetek fel egy izgalmas, ízletes "utazásra" Argentínába!

Mindezek mellett a SteakHouse is köszönti a golfverseny hetét, hiszen augusztus 9-ig Empanadas hetet tartanak a La Pampa-ban: Minden vendégnek érkezéskor 1 darab empanadast adnak ajándékba. A meglepetés fogások spenótos, marhás vagy csirkés ízben érkeznek az asztalra. 

--- --- ---

Ha valaki búslakodni, hogy nem vehet részt a vasárnapi rendezvényen, annak van lehetősége “javítani a hibáját”, ugyanis már lehet nevezni a következő heti tradicionális Herend Kupára (bár oda is már csak igen kevés hely akad)

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. - mely a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrájaként, a hagyományok tisztelőjeként és kézműves porcelángyártóként tevékenykedik - idén is támogatója a Herend Kupa golfversenyt, amely 2020. augusztus 15-én, szombaton kerül megrendezésre a Forest Hills Golf & Country Clubban. A díjakat Dr. Simon Attila vezérigazgató úr adja át.
A Herend Kupa győztesei, - akárcsak valamennyi évben, így az idei díjátadon is - csodás herendi porcelánokkal lesznek gazdagabbak. A Herendi porcelánt otthonunkban tudni érték és kiváltság! 

Jelentkezz a versenyre ITT vagy +36 88 57 33 10 és nyerd meg a csodás díjak egyikét!

 

2020.08.05.

Hozzászólások