TeeTime Modul / Startlista fejlesztések

Citius, Altius, Fortius!


 


Kedves Golfbarátaink,

Sportágunk iránt érzett elhivatottsággal és szeretettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint újabb jelentős fejlesztésekkel készültünk el, elősegítve ezzel, hogy a klubmunkatársak munkája még hatékonyabb, könnyebb és átláthatóbb legyen, ezáltal is segítve a teljes magyar golfsport egészét!

Az alábbiakban a TeeTime Modulban, illetve a Startlista Készítésben létrehozott újdonságokat, fejlesztéseket mutatjuk be Számotokra.

1/a. A TeeTime Modulban egy új menüpontot hoztunk létre “Címkék” címmel, ahol a Klubmunkatársak különböző (bármilyen, tetszés és igény szerinti) címkéket (Tag-eket) tudnak létrehozni, amelyekkel “megcímkézhetik” az adott ügyfeleiket egy ügyfelet akár több címkével is elláthatnak) ezek a címkék az ügyféllistában megjelennek az ügyfélnevek mellett és természetesen szűrhetőek is ugyanitt. Pl. az ügyfél megkapta már a havi ingyenes range-zsetonját, vagy az ügyfél a klubban tárolja-e a golfbag-jét, vagy bármi amit csak a munkatársak gondolnak és segítheti a munkájukat. Természetesen az ügyfelek nem látják a címkéket.

1/b. Szintén a TeeTime Modulban hoztunk létre egy másik új menüpontot “Egyedi mezők” címmel. Itt a klubmunkatársak bármilyen (igény és tetszés szerinti) egyedi mezőt létrehozhatnak, a mezők megjelennek az ügyfelek adatlapján. Lehetnek egyszerű szöveges mezők, vagy akár leírással rendelkező hosszabb beírómezők is, illetve a klubok maguk határozhatják meg, hogy az általuk létrehozott új, egyedi mezők kitöltése kötelező-e vagy sem a klubmunkatársaik részéről. Pl. ilyen lehet a kiadott Bagtag-ek sorszáma, vagy a vércsoport ?, vagy a lábméret ?, vagy amit csak a klubok gondolnak. Az egyedi mezők tartalmára szintén rá lehet szűrni az ügyféllistában, illetve az ügyféladatlapok megnyitásával látszanak is a munkatársak számára. Természetesen az ügyfelek nem látják az egyedi mezőket.

Mind a címkék, mind az egyedi mezők esetében csak az adott klub munkatársai látják ezeket, illetve a beírt adatokat. Tehát minden egyes klub teljesen más és más címkét/egyedi mezőt rendelheted adott esetben pl. a Gipsz Jakab nevű játékoshoz. (Ugyanakkor, Gipsz Jakab nevű ügyfél csak az esetben jön létre egy-egy adott pályánál, ha adott helyen klubtag, vagy legalább egyszer szerepelt már az adott pálya TeeTime Naptárában (volt már ott idén GreenFee-s játéka)).

1/c. Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy mostantól ha egy adott flight-ot (TeeTime-ot) foglal Számotokra a klubmunkatárs, akkor a rendszer nem küld azonnal minden egyes változásról automatikus emailt Számotokra, hanem csak az 5 percen kívül eső változtatásról mennek az emailek, így jelentősen lecsökkenhet a Számotokra “feleslegesen” elküldött automatikus emailek száma.

— — —

A Startlista összeállításban két apróbb fejlesztéssel “kedveskedtünk” a klubmunkatársak számára (amelyeknek talán leginkább a ShotGun indítású versenyeken veszik hasznát, de persze minden egyéb más esetben is használhatóak). 

2/a. Ezentúl a klubmunkatársak már nem csak az alábbiakra tudják (oda-vissza) rendezni az elfogadott nevezési státuszú játékosokat (whcp, phcp, életkor, nem, nevek abc-ben), hanem már egy véletlen generátor is a rendelkezésükre áll, így méginkább biztosított lehet, hogy adott esetben (pl. egy shotgun start esetében) nem lesz a mezőnyben bitang erős, illetve bitang gyenge flight-t, így elejét lehet venni a mezőny esetleges összetorlódásának.

2/b. A fentebb leírt okokkal részben összefüggésben, a Startlista készítésnél mostantól a flight-ok listájában, minden egyes flight felett meg fog jelenni a klubmunkatársak részére az adott flightban szereplő játékosok (azaz az adott flight) átlag phcp értéke, ezzel is segítve az ekvivalensebb flight eloszlást a pályán.  

Tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, hogy valamennyi, fentebb leírt fejlesztés, grátisz munkában valósult meg a hazai golfélet számára.

a GOLFiGO csapata

2022.05.17.

Hozzászólások