TeeTime foglalási modul

Túl vagyunk a klub-prezentációnHatártalan örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint elkészült a GOLFiGO rendszer TeeTime foglalási modulja. A tegnapi napon a hazai klubok képviselői számára tartottunk egy sikeres online Meet prezentációt a belső felület kialakításáról, illetve a belső felület beállításainak lehetőségeiről, megoldásairól.

A hazai klubok munkatársai vélhetően a jövő hét első felére begyakorolják a Modul kezelését, illetve a saját klubjuk minden beállítási paraméterét. Jelenleg úgy látjuk, hogy a jövő hét közepére - minden olyan klub esetében, amely publikussá kívánja tenni a TeeTiem foglalási naptárát, illetve szeretnék az adott pályán az online foglalást meghonosítani - be tudjuk kapcsolni a publikus (a játékosok számára kialakított) felületet, és így végre hazánkban is elindulhat az egységes és online TeeTime foglalás.

A publikus oldal kezeléséről a játékosok számára természetesen - a szokásos módon - videót töltünk majd fel, de annyit mindenképpen előrebocsájtunk, hogy egy-egy TeeTime online befoglalása éppen annyira lesz “bonyolult”, mint pl. online benevezni egy versenyre.

Egyébként amennyiben valakit érdekelne, a klubok számára - a belső felületről - tartott több mint kétórányi prezentáció, az itt tekintheti meg a videókat:

1. rész - A belső felület felépítésének bemutatása (48:09)
2. rész - A belső felület beállításainak bemutatása (1:13:20)

--- --- ---

A fentiektől függetlenül, a GOLFiGO TTM online FIZETÉSI megoldása várhatóan március elején kerülhet bekapcsolásra azon klubok esetében, akik az online foglaláson túlmenően - kötelező vagy választható jelleggel - meg kívánják adni a lehetőséget a játékosok számára az online fizetést is.

Kitartás, a tavasz már közeleg ?

 

2022.02.03.

Hozzászólások