Te is lehetsz golfbíró

Újra elindul a kurzus


- Az MGSz Közleménye -

A Magyar Golf Szövetség 2020. februárjától ismét bíróképző kurzust indít, ahová olyan alapvető golf ismeretekkel rendelkező jelentkezőket várnak, akik a golfszabályokkal kapcsolatos tudásuk elmélyítése mellett, golfbíróként is szívesen tevékenykednének a szövetségi golfversenyeken.

A bíróképzés tíz alkalommal, 1,5 óra elméleti előadást és konzultációt, valamint kétszer 3 óra, golfpályán megtartott gyakorlati képzést és szituációs gyakorlatot, továbbá az ehhez kapcsolódó mentori programlehetőséget tartalmaz. A képzés a bírói minősítéshez szükséges vizsgát és a mentor bevonásával történő bíráskodási gyakorlatot is magában foglalja.

Az elméleti oktatás 2020. február 7-én, a Magyar Golf Szövetség székházában (Testnevelési Egyetem K5 Épület, 1123 Budapest, Győri út 17., I. emelet) indul, a vizsgára 2020. május 15-én kerül majd sor.

A képzés díja 80 000 Ft, amely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, a bírói vizsga díját,  valamint  a  felkészüléshez  és  a  vizsgához szükséges magyar és angol nyelvű "A  golf szabályai" c.  kiadványt. Az angol nyelvű "Official Guide" hivatalos szabálykönyvet a Magyar Golf Szövetség, a képzésben résztvevő költségére szerzi be.

A jelentkezési határidő 2020. január 31. (péntek), eddig szükséges a képzés díját is befizetni a szövetség számlaszámára. A jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a képzési díj befizetését igazoló bizonylat másolatának elküldésével válik érvényessé az office@hungolf.hu e-mail címre.

BÍRÓKÉPZÉS KIÍRÁS & JELENTKEZÉSI LAP


Fotó: Flickr.com

2019.12.21.

Hozzászólások