Tata is benne van a játékban

A szombati ranglistán is lesz mit nyomogatniMindössze egytucatnyi szabad hely maradt a szombati Emil Frey ranglistaversenyen Tatán. Közel százan neveztek már az Old Lake szerelmesei közül a hétvégi megmérettetésre. Nevezni nem csupán a játék szeretete, na és persze a ranglistapontok szorgos gyűjtögetése miatt érdemes, hanem azért is mert a legjobbak - a dicsőségen túl - értékes Emil Frey ajándékcsomagokkal gazdagodhatnak. 

Az 1935-ben alapított, svájci Emil Frey csoport magyarországi leányvállalata 1993-óta dolgozik azon, hogy a minőségi gépjárművek értékesítésében és szervizelésében méltó módon képviseltesse magát hazánkban. Az Old Lake Golf Clubnak hosszú évek óta kiemelt támogató partnerei, így biztosak lehetünk benne, hogy igazán színvonalas és emlékezetes versenyen vehetnek részt a szombati játékosok. A pálya részben a greenkeeper-ek áldozatos munkájának, részben a hetek óta tartó csapadék-napfény kúrának köszönhetően, igazán kitűnő állapotban várja a versenyzőket. Mint ahogy a klub is várja majd a megfáradt játékosokat egy igazán finom ebédre a beérkezést követően, induló csomag ( a vízen kívül) ezúttal még nem lesz, a Covid-19 helyzetnek “köszönhetően”.

Versenykiírás ITT

Az elmúlt hétvégéhez hasonlóan ismét jelen lesz a PLAY valósidejű LiveScore alkalmazás (az aktuális flightkódokat szombat reggel kapják kézhez a játékosok). Így ezen a hétvégén sem maradunk PLAY nélkül, minthahogy már a jövő hét első napján a máriavölgyi Junior Tour-on is “együtt” izgulhatnak majd a kedves szülők és nagyszülők a gyermekeikkel, ki a pályán, ki a képernyők előtt “ugrálva”.

Let’s play, hiszen ismét lesz PLAY!


Fotó: Csoknyai Levi

2020.06.11.

Hozzászólások