TARolt egy BEOL cikk

Kiverték a golfbiztosítékot

A FaceBook Golf csoportban került megosztásra egy újságírói(?) tollból a Békés Megyei Hírportál cikke egy (szerencsére) rég nem látott ismerősről. Többen kifejtették véleményüket az FB-n, a Békés megyei írás, egyáltalán nem részesült békés fogadtatásban. Néhány hozzászólást idéznénk:

“Nagy kár, hogy egy sajnálatos félreértés (sorozat) eredményeképp nem kishazánk golfhírnevét öregbíti a külföldi "face to face" megmérettetéseken a bajnok.”
“Szép magyar sportsikerek :D ELKÉPESZTŐ”
“Kicsit ellentmondásnak tűnhet, hogy osztrák színekben TARol, magyar címeres szerelésben,de ezek szerint van átjárás😂”
“Azért az is megérne egy misét, hogy ha egy EGA tagország szövetsége örökre(?) eltilt valakit a golftevékenységtől, az hogyan tud egy másik EGA tagországban golfozni? Valahogy pl. a teniszben ezt nem tudnam elkepzelni 🤔”
“Zsebwedge szabadalmi jogát eladta nekik :D”
“Megérne egy cikket😉 Megyénk lakossága végre képbe kerülhetne a páratlan pályafutás mérföldköveit illetően.”
“Érdekes tanulmány a kéztartása is. Az örök zsebwedge mindig harcra kész. 🤣”
“Sok szép (ja nem) régi emlék”
“Szimpatikus, velejéig korrekt sportember!”
“Fiatal golfozó vagyok, de mit kell ahhoz csinálni , hogy örökre eltiltsanak ?!? van olyan, hogy örök eltiltás?!?”
“A Golf Szabályokban nincs olyan büntetés, hogy eltiltás. Van 1 ütés, 2 ütés, szakaszvesztés, kizárás. Az eltiltás a sportszövetségek hatásköre, így a golfban is, amiről a Fegyelmi Bizottság dönt.
Eltiltást súlyos etikai vagy szabály sértésért alkalmaznak, mint pl. fizikai erőszak más játékossal szemben, szándékos csalás versenyen, stb. Fokozatok vannak, kezdetben az eltiltás meghatározott versenyekre vonatkozik, azután következhet meghatározott rövidebb-hosszabb időre, végül az örök eltiltáshoz többszörös ismétlődés kell. 
Ettől függetlenül a klubok is kitilthatnak a saját pályájukról olyan egyéneket, akiknek viselkedését nem tartják megfelelőnek.”
“Na ezt bőven kimerítette hősünk :)”
“Hála istennek azóta megszűntek ezek a problémák!?!?”
“Biztos?”
“Kérdőjel is van a mondat végén…”
“Szomorú, hogy ilyen játékosok viszik Magyarország hírnevét!”
“Kutyából lesz a szalonna nah :o”
“Egyetemes szabályalkotó, Kreatív labdaváltó (akár szakasz közben is), Olykor matematikai csavarokkal tűzdelt eredmények gazdája….Ez csak néhány "probléma". Nyilván a közeg “hibája”, hogy valakit eltiltanak idehaza ezért.” 

A magunk részéről nem is kívántunk érdemben foglalkozni ezzel a szomorú üggyel, mert nem szerettünk volna vizuális és mentális szennyezést beengedni az oldalra, de ma levelet hozott a “posta” amely mégtovább árnyalja az amúgy is sötét képet. Az alábbiakban Herkules Zoltán (OldSchool golfozó) levelezését közöljük le, amelyet a csodálatos határon túli sportsikereket leközlő BEOL-lal (Békés megyei hírportállal) folytatott. Nincs több kérdésünk…..vagy mégis?

--- --- ---

Tisztelt Gajdács Pál Úr!

Szeretnem jelezni Önnek hogy a golfozok koreben nagy felhaborodast okozott Tar Lászloval ( ról) keszult riport!

Tar urat tobbszori folyamatos csalas miatt örökre eltiltotta a Magyar Golf Szövetseg az itthoni versenyzestől, ennek tukreben eleg visszas ez a sportoloi eredmeny!

Ui: errol a MGSz-nel tud informalodni

Tisztelettel
Herkules Zoltan

--- 

Tisztelt Herkules Zoltán Úr!

A Tar László külföldi versenyeiről szóló beszámolóinkat a békéscsabai versenyző szöveges értékelése mellett a versenyek jegyzőkönyvei alapján is készítjük, azok eredményhirdetéseiről rendszeresen kapunk fotókat, ezek alapján az eredményei hitelességét nincs okunk kétségbe vonni.

Tisztelettel:
Gajdács Pál
újságíró

---

Tisztelt Gajdács Pál Úr!

Koszonom a valaszat, ugy erzem nem ertette, mi a problemaja a magyarorszagi golfozok tobbsegenek, egy olyan sportolo dicseretevel, akit tobbszori csalas miatt orokre eltiltottak magyarorszagi golf versenyektol.

Hiszen a jatekban szukseges az az erkolcsi, etikai ertek is ami miatt, lehet egy sportolot tisztelni, es becsulni! Megha a jatektudasa akar vilagbajnoki szintu is lehet, az ismert tenyek erosen bearnyekoljak ezt a dicshimnuszt.

Tisztelettel
Herkules Zoltán

--- --- ---

...Hát itt tartunk (itt tartunk?) most...

2019.07.10.

Hozzászólások