Szeretnél egy ilyen óriáskaspót?

Semmi akadálya, az egyik Fődíjként akár haza is viheted


 

Madárcsicsergéstől vidám, napsütötte örömmel telve mutatjuk be Számotokra egy újabb támogatótokat, az Atrium Design csapata ugyanis a CityPearl GolfTour versenysorozat összesített Női Nettó Fődíjának győztesét egy 80 000 forintos ajándék voucherrel “lepi” meg, amelyet gyönyörű, ízléses kaspóik közül válogatva tud felhasználni az egész szezonban legjobb teljesítmény nyújtó Hölgyjátékos.

Alig van annál fontosabb, hogy egy hosszú nap után megérkezve otthonunkban egy olyan környezet várjon minket, mely megnyugtat, feltölt, harmóniát sugároz.
Ez a “BOLDOGSÁG” érzés nagyban hozzájárul a megfelelő életminőségünkhöz, amelynek megteremtésére - zaklatott életvitelünk mellett - egyre inkább érdemes figyelmet fordítanunk.

Az Atrium Design csapatának garázsába 2012. tavaszán érkezett meg az első szállítmány, amelyet még csupán ösztöneikre hallgatva válogattak össze. A garázst rövid idő alatt kinőtték, így pár hónappal később már egy nagyobb épületet kellett bérelniük, majd néhány évvel ezelőtt sikerült saját tulajdonú raktárba költöznie a zalaegerszegi csapatnak. 

Az elmúlt 10 évben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek arról, hogy mely termékek felelnek meg leginkább hazánk kontinentális időjárási körülményeinek. Tapasztalataik - valamint a trendek - figyelembevételével, olyan kültéri kaspó, balkonláda, világító kaspó és kültéri lámpa kollekciót állítanak össze évről évre, amely prémium minőségű termékekből áll, így hosszú távon leli örömét benne az, aki az Atrium Design termékei mellett teszi le a voksát.

Az Atrium Design azokra is gondol akik egészen nagyméretű növények, akár fák részére keresnek virágládát, ezért XXL méretű óriás kaspókat is tartanak készleten.
Kellemes tervezgetést, örömteli válogatást kíván a kasposhop csapata a CityPearl GolfTour teljes mezőnyének! 

Nagyon szépen köszönjük a támogatást!

A CityPearl GolfTour versenyállomásaira ITT tudsz jelentkezni
Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy a november 3-i (THE FINAL) állomásunkon még nincs várólista, ott még 4 szabad hely is akad a “biztos mezőnyben”, ha elég gyors vagy!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

2023.03.21.

Hozzászólások