Szeretnél egy ilyen MobilFox tokot?

A Ladies Day Tournament támogatója megajándékoz vele


Zala Springs - Ladies Day Tournament limitált szériás MobilFox telefontok, a verseny minden indulójának


Drága Hölgyjátékosok!


Bizonyára már eljutott Hozzátok a lélekderítő hír, miszerint a Zala Springs Ladies Day tagjai - egyedülálló és hagyományteremtő módon - egy nemzetközi NŐI versenyt (I. Ladies Day Tournament) szerveznek augusztus 18-án (pénteken) a Robert Trent Jones Jr. által tervezett zalacsányi ZöldKatlanban, amelyre szívélyesen várják, mind a hazai, mind a Zala Springs Golf Resort környező országokbeli 33(!) különböző partnerklubjának amatőr (és akár pro) hölgyjátékosait. 

A versenyre kizárólag hölgyjátékosok nevezéseit fogadja a Szervező csapat.

A megmérettetést követően egy fergeteges, zenés grillpartival várják a Szervezők a játékosokat a lenyűgöző “forrással” kiemelt grillteraszon. Ide - akárcsak a verseny másnapján (szombaton) sorra kerülő páros Ladies Day After+Men Scramble megmérettetésre - már az urak is elkísérhetik szívük elrablóit (persze ha otthon hagyod egy-két napra az “erősebbik” nem képviselőjét, vélhetően abból sem lesz komolyabb baj) 😊

Hiszen mint tudjuk, a nők összefogása nem csak a golféletben, de az élet számos területén igencsak fontos és előremutató eredményeket hozhat, illetve fontos szerepet játszhat. A magyar golféletben különösen fontos, hogy a nők támogassák egymást, hiszen a sportág még mindig túlnyomórészt a férfiak által dominált (76%). Az összefogás lehetőséget teremt arra is, hogy a hölgyek ne csak szimplán versenyezzenek egymással, hanem segítsék is egymást a fejlődésben, valamint közös erővel lendítsék fel a hazai golféletet. Az eseménynek így fontos szerepe van a nők összefogásának támogatásában, hiszen ezáltal lehetőség nyílik a hazai és nemzetközi női golfozók találkozására és a kapcsolatépítésre. A nők összetartása így nem csak a sportágat, de az egész golfközösséget gazdagíthatja, valamint segíthet abban, hogy a hölgyjátékosok is minél kiemelkedőbb eredményeket érhessenek el a jövőben.

Az összefogás eredményeként, nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathassuk Számotokra legújabb támogatónkat! Az ütésálló mobiltelefon tokjairól méltán világhírű MobilFox ugyanis valamennyi induló számára felajánlott egy limitált szériás, Ladies Day Tournament mintás mobiltelefon tokot. 

3,5 MÉTERES ÜTÉSÁLLÓSÁG

A keret belsejében található speciális Drop-X technológia a nagy szilárdságú és rugalmas Drop-X polimernek köszönhetően lenyűgöző, 3,5 méteres ütésállóságot biztosít. A tok egyedi, kényelmesen a kézbe simuló, ívelt banánforma kialakítása a telefon éleinél enyhén kiemelkedik, így nyújt extra védelmet a kijelzőnek és a hátlapnak. A rendkívüli ütésállóság lenyűgözően vékony dizájnnal párosul.


CSÁBÍTÓAN KARCSÚ DIZÁJN

A hatékonyság mellett a kényelemről sem feledkeztünk meg, így a rendkívüli ütésállóság lenyűgözően vékony dizájnnal párosul. A hátlap belseje microdot mintázattal van ellátva, ami még tovább növeli a tok ellenállóságát és tartását.


KÁPRÁZATOS KAMERA RING

A tokot fluoreszkáló kamera ringgel erősítettük meg, mely nemcsak védi a kamerát, de gondoskodik róla, hogy még sötétben is megtaláld a telefonodat.

 

Abban az esetben, ha Te is szeretnél egy csúcskategóriás és limitált szériás mobiltokot, nem kell mást tenned, mint részt venned az I. Ladies Day Tournament-en. Amennyiben legkésőbb 2023. július 31-ig jelentkezel a versenyre (IDE kattintva), benne vagy a leggyorsabb 96 nevezőben és a megjegyzés rovatba beírod mobiltelefonod pontos márkáját (pl.: iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi) valamint típusát (pl.: 14 Pro Max, Galaxy A73, P40 Pro, Redmi Note 10S), az esetben a verseny megkezdése előtt Hostessünk át ad részedre egy személyre szabott MobilFox tokot.

Hatalmas hálával teli szívvel köszönjük a lenyűgöző támogatást!

Ne feledd, az élet minden pillanata alkalom, tedd feledhetetlenné, gyere el közénk és emeld tovább lelkeddel és részvételeddel a Ladies Day Tournament  fényét! Legyen ez a mi közös napunk! Hozd el (akár caddie-nek) egy barátnődet is!


Nevezni ITT tudsz a Ladies Day Tournament versenyre!
A verseny másnapján sorra kerülő követő-eseményre (a partnerek számára is nyitott) páros Scramble (Ladies Day After+Men) megmérettetésre ITT nevezhetsz

 

Fotó: ZalaSprings, illetve MobilFox

2023.05.17.

Hozzászólások